Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2016

MISTER TSIPRAS ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: ΘΑ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

islam-ellada
Γράφει ο Αντίοχος

Θλιβερή εμφάνιση στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης έκανε ο εκλεκτός της φράου Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων, mister Tsipras.
Άρχισε την ομιλία του λέγοντας: «Οι δημοκράτες πολίτες δεν ξεχνάμε τη μεγάλη στήριξη που παρείχε το Συμβούλιο της Ευρώπης στην αγωνιζόμενη Ελλάδα στα χρόνια της δικτατορίας». Ποια ήταν η «στήριξη» στην οποία αναφέρεται ο μερκελικός αμερικανοκομμουνιστής; Η αποβολή της Ελλάδος από το Συμβούλιο – τόσο βλάκας είναι!
Εν συνεχεία, το ανδρείκελο αναφέρθηκε στην...
διαρκή άνοδο του εθνικισμού, που πολύ ανησυχεί και τον ίδιο και τους παγκόσμιους αφέντες του: «Η αποτυχία του νεοφιλελεύθερου μοντέλου διαχείρισης της κρίσης έχει αποδειχθεί. Με την αποτυχία της, η νεοφιλελεύθερη διαχείριση της κρίσης τροφοδότησε το τέρας του εθνικισμού και του ακροδεξιού και φασιστικού λαϊκισμού».
Όμως, το… καλύτερο το άφησε για το τέλος. Απευθυνόμενος, λοιπόν, στους νεοταξίτες που τον έκαναν πρωθυπουργό της χώρας, ανανέωσε την υπόσχεσή του για εξισλαμισμό της χώρας: «Προχωράμε – κατά την επόμενη περίοδο – στην κατασκευή τζαμιού και μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αθήνα».
Τοιούτοι μας κυβερνούν! Και «ίδια γεύση» είναι κι αυτοί που περιμένουν καρτερικά για να μας κυβερνήσουν στο μέλλον. Μόνο η Χρυσή Αυγή θα γίνει η ασπίδα στην νεοταξίτικη επιχείρηση εξισλαμισμού της χώρας, αρκεί να της δώσουν οι Έλληνες την ευκαιρία!
tzami


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών