Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 07, 2016

Συντροφική αλληλεγγύη στο φετινό Gay Pride από την αμερικανική πρεσβεία…

Από το «φονιάδες των λαών αμερικάνοι» στο «προστάτες των ομοφυλοφίλων αμερικάνοι». Αυτό είναι το συμπέρασμα το οποίο βγαίνει από την ανακοίνωση(!) της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα, σχετικά με το ομοφυλοφιλικό φεστιβάλ. Οι ΗΠΑ, λοιπόν, από «ιμπεριαλιστές των λαών» γίνονται προστάτες των «ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων». Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Δημοκρατία»:

«Διπλωμάτες από πρεσβείες Αυστραλίας, Βραζιλίας, Καναδά, Χιλής, Δανίας, Φινλανδίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ιρλανδίας, Ισραήλ, Ολλανδίας, Νορβηγίας, Σλοβενίας, Σουηδίας, Ελβετίας, Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ στην Ελλάδα θα εκφράσουν και φέτος την υποστήριξή τους για το φεστιβάλ και την παρέλαση Athens Pride στις 11 Ιουνίου 2016 συμμετέχοντας στην ολοήμερη εκδήλωση» αναφέρεται στην ανακοίνωση της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα. Η ανακοίνωση προκάλεσε κατάπληξη, αφού...
για άλλα σοβαρά ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν έχει δείξει τον ανάλογο ζήλο.

Σημειώνεται επίσης ότι η αμερικανική πρεσβεία υιοθετεί το σύνθημα του φετινού Athens Pride «Γυναίκα δεν γεννιέσαι/άνδρας δεν γεννιέσαι, γίνεσαι», όταν το ΕΣΡ απέρριψε δύο φορές το σποτ για «ασαφή μηνύματα» προς την κοινωνία και επέτρεψε να προβληθούν μόνο συγκεκριμένα αποσπάσματα αυτού. Η πρεσβεία των ΗΠΑ ωστόσο δεν φαίνεται να πτοήθηκε ούτε απ’ αυτό και καλεί ανθρώπους άλλων εθνικοτήτων στην Ελλάδα να λάβουν μέρος στην παρέλαση των ομοφυλοφίλων. «Οι χώρες μας υποστηρίζουν σθεναρά τα δικαιώματα όλων των LGBT ατόμων ως μέρος της δέσμευσής μας για τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Συνεχίζει την προκλητική ανακοίνωσή της: «Οι ετήσιες εκδηλώσεις των ομοφυλοφίλων λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι εκδηλώσεις μαζί με την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας τον Μάιο χρησιμεύουν για να επιβεβαιώνουν την ισότητα και την αξιοπρέπεια όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή το φύλο τους».

Αυτά διαβάσαμε στην «Δημοκρατία» και το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε από την δική μας μεριά είναι ότι φέτος δίπλα στους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες, εκτός από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την ΚΕΕΡΦΑ, θα υπάρχει και η συντροφική αλληλεγγύη της πρεσβείας των ΗΠΑ, έτσι ώστε να δοθεί «ένα καλό μάθημα» στον φασισμό, τον ρατσισμό και τον σεξισμό…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ-ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών