Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 02, 2016

Σε πανικό οι δημοσκόποι: Νέα άνοδος στο 8,4% για την Χρυσή Αυγή στην έρευνα της Alco - Ούτε μία διαρροή προς τα κίβδηλα αναχώματα!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μακάρι να γίνει και πραγματικότητα! Αν και τα ποσοστά δεν θα έρθουν μόνα τους, θα έρθουν μέσω της συνεχούς δράσης των Εθνικιστών στην κοινωνία.

Οι συστημικές δημοσκοπήσεις έχουν γυρίσει "μπούμερανγκ" στο σύστημα της κλεπτοκρατίας κομμάτων και διαπλεκόμενων καναλιών, καθώς σε κάθε καινούρια έρευαν που διεξάγουν ανακαλύπτουν νέα άνοδο για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Σε συνέχεια λοιπόν της χθεσινής δημοσκόπησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ, η έρευνα της Alco για τα "Παραπολιτικά" καταγράφει νέα άνοδο για την Χρυσή Αυγή, η οποία αγγίζει ξεκάθαρα πια διψήφια ποσοστά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας πριν ένα μήνα η Χρυσή Αυγή...
κατέγραψε άνοδο 0,3%, ενώ πρέπει να τονιστεί και το ζενίθ της συσπείρωσης σε ποσοστό 100%!

Αυτό σημαίνει ότι συγκριτικά με τα λοιπά κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου που αντιμετωπίζουν την λαϊκή δυσαρέσκεια, η Χρυσή Αυγή κερδίζει συνεχώς νέους υποστηρικτές και παράλληλα δεν καταγράφει ούτε μία διαρροή προς τα κίβδηλα αναχώματα του συστήματος.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι ξεκάθαρα και αδιαμφισβήτητα η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και αν συνυπολογιστεί και η κρυφή ψήφος και οι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής το βράδυ των εκλογών - όποτε και αν αυτές γίνουν - θα σημειώσει μια περήφανη Νίκη!



Στην πρόθεση ψήφου λοιπόν της δημοσκόπησης της Alco με αναγωγή επί των εγκύρων τα κόμματα συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά:

\Ν.Δ. 24,6%
ΣΥΡΙΖΑ 17,6%
Χρυσή Αυγή 8,4%
ΚΚΕ 6,3%
Δημοκρατική Συμπαράταξη 4,7%
Ένωση Κεντρώων 3,9%
Πλεύση Ελευθερίας 3,1%
Ποτάμι 3%
Λαϊκή Ενότητα 3%
ΑΝΕΛ 2,6%
Άλλο 5%
Αναποφάσιστοι 17,6%

Τα καλύτερα έρχονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών