Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 02, 2016

Ο MISTER TSIPRAS ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΤΟΥΣ PODEMOS ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ!

tsipras_podemos

Μεγάλη γκρίνια έχει πέσει στον… ΣΥΡΙΖΑ της Ισπανίας, τους Podemos, μετά την ψυχρολουσία στις εκλογές, στις οποίες ήταν σίγουροι ότι θα έρθουν δεύτεροι (όπως τους έδειχναν τόσο οι προεκλογικές δημοσκοπήσεις όσο και τα exit polls αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης…) και τελικώς κατετάγησαν τρίτοι, έχοντας απολέσει 1.200.000 ψηφοφόρους σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές που είχαν διεξαχθεί στις 20 Δεκεμβρίου του 2015.
Στη φαγωμάρα πρωταγωνιστούν ο… mister Tsipras της Ισπανίας, αρχηγός του κόμματος Πάμπλο Ιγκλέσιας και ο Νο2 του κόμματος, Ινίγκο Ερεχόν.
Η πλευρά του Ισπανού Tsipra υποστηρίζει ότι...
ο Ερεχόν έκανε… νερόβραστη προεκλογική εκστρατεία, για να μην φοβίσει τους ψηφοφόρους και όχι… επαναστατική.
Η πλευρά του αντιπροέδρου, ρίχνει την ευθύνη στον Ισπανό Τσίπρα, για την κοινή εκλογική κάθοδο με τα κομμούνια της Ισπανίας (την «Ενωμένη Αριστερά», τον συνασπισμό στον οποίο ηγείται το Κομμουνιστικό Κόμμα Ισπανίας), τονίζοντας πως: «είδαμε ότι 5+1 δεν κάνει 6 αλλά 5 ή κάτι λιγότερο».
Ότι κι αν συνέβη απ’ αυτά, ο πρώτος και κύριος λόγος του εκλογικού Βατερλώ των συριζομούρηδων της Ισπανίας ήταν τα πεπραγμένα των συριζομούρηδων της Ελλάδος και οι απίθανες μνημονιακές κωλοτούμπες του (Έλληνα) mister Tsipra! Ο οποίος κατόρθωσε –και του το αναγνωρίζουμε- να κάνει παράδειγμα προς αποφυγή την αριστερά στην Ευρώπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών