Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2016

“Κέντρο φιλοξενίας” Σκαραμαγκά: Στα σκουπίδια πετούν οι λαθρομετανάστες το φαγητό που πληρώνεται με τα λεφτά του Ελληνικού Λαού!Την στιγμή που χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες δεν μπορούν να εξασφαλίσουν το καθημερινό φαγητό, νέες φωτογραφίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας με πεταμένα τρόφιμα, τα οποία δεν καταναλώθηκαν από τους λαθρομετανάστες και απλά βρέθηκαν στα σκουπίδια.

Μετά τα κρούσματα σε Σχιστό και Λάρισα ήρθε η σειρά του κέντρου λαθρομεταναστών των ναυπηγείων Σκαραμαγκά όπου σύμφωνα με φωτογραφίες χρηστών του διαδικτύου...
το καθημερινό συσσίτιο, που προορίζεται για τους λαθρομετανάστες και οι Έλληνες πολίτες πληρώνουν φόρους για να τους το παρέχει το κράτος, καταλήγει μαζικά στα σκουπίδια!Διαβάστε επίσης: Φτύνουν τους Έλληνες κατάμουτρα: Και στη Λάρισα οι λαθρομετανάστες πετάνε στα σκουπίδια τα δωρεάν γεύματα του Τσίπρα

ΣΧΙΣΤΟ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι λαθρομετανάστες πετάνε στα σκουπίδια τα δωρεάν γεύματα του Τσίπρα

Παραπολιτικά: Οι λαθρομετανάστες πετούν στα σκουπίδια το φαγητό που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι!

Στο κέντρο λαθρομεταναστών Σκαραμαγκά μεταφέρθηκαν κυρίως άτομα που είχαν εγκατασταθεί στο λιμάνι του Πειραιά. Μάλιστα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ το συγκεκριμένο κέντρο ήταν ο πιο δημοφιλής προορισμός.

Στο κέντρο αυτό, εκτός από το πολύ φαγητό το οποίο καταλήγει στα σκουπίδια, οι λαθρομετανάστες διαμένουν σε οικίσκους όπου υπάρχει παροχή ρεύματος, θερμοσίφωνας, κλιματισμός, πλήρες αποχετευτικό σύστημα, απόλυτα στεγανό, ενώ υπάρχουν και καρτοτηλέφωνα για όσους θέλουν να επικοινωνήσουν στο εξωτερικό!

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις 

 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών