Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2016

ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΘΕΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΥΣ! ΟΛΑΝΤ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

hollande-merkel-loquesomos_b2
Ενώ εντείνεται το αίτημα για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος προκειμένου να αποφανθεί ο ίδιος ο γαλλικός λαός αν επιθυμεί την περαιτέρω παραμονή της χώρας στην Ε.Ε. (σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση τουλάχιστον το 45% των Γάλλων βρίσκει καλή ιδέα την διεξαγωγή δημοψηφίσματος), ο πανικόβλητος Ολάντ το απέκλεισε ρητά και κατηγορηματικά. Ιδού η απάντηση του… δημοκράταρου σε σχετική ερώτηση της Les Echos:
«Γιατί να οργανώσουμε έναν τέτοιο αναβρασμό και μια....
πολεμική αναμέτρηση αν δεν είναι να φύγουμε από την ΕΕ; Τα ψέματα, οι εκλαϊκεύσεις, οι υπερβολές ακόμη και η βία που είδαμε στην εκστρατεία για το δημοψήφισμα στη Βρετανία δεν αρκούν γι’ αυτούς τους μαθητευόμενους μάγους; Οι προεδρικές εκλογές του επόμενου χρόνου θα δώσουν την ευκαιρία στους ψηφοφόρους να αποφασίσουν για την ευρωπαϊκή πολιτική που επιθυμούν».
(ΥΓ): Γιατί άραγε εκτίθεται έτσι ο… δημοκράταρος, ενώ υπάρχει εδώ κι έναν χρόνο… πατέντα αποφυγής μη αρεστών αποφάσεων δημοψηφισμάτων; Ας κάνει ένα δημοψήφισμα, για να δείξει ότι είναι… δημοκράτης,  κι αν δεν του αρέσει το αποτέλεσμα το κάνει a la mister Tsipras!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών