Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΤΟ… ΒΙΕΤΝΑΜ;

vietnam-1

Πολυήμερη επίσκεψη στο… Βιετνάμ (στην «Σοσιαλιστική Δημοκρατία του Βιετνάμ, όπως την αποκαλεί η κουκουεδία) πραγματοποιεί ο αρχικουκουές Κουτσούμπας και οι παρατρεχάμενοί του.
Βέβαια, το Βιετνάμ δεν είναι απλά κομμουνιστική χώρα, αλλά… αμερικανοκομμουνιστική. Καθώς, προ ολίγων μηνών ο Γ.Γ. του Κομμουνιστικού Κόμματος Βιετνάμ, Νγκουγέν Φου Τρονγκ, επισκέφθηκε την Αμέρικα και συναντήθηκε με τον Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, αλλά και με καπιταλιστές του Εμπορικού Επιμελητηρίου των ΗΠΑ, που ενδιαφέρονται να «επενδύσουν» (να προαγάγουν την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο», όπως θα ’λεγε ο Μαρξ) στην «Σοσιαλιστική Δημοκρατία».  
Αλλά και ο Ομπάμα πήγε προσφάτως στην....
«Σοσιαλιστική Δημοκρατία» του Βιετνάμ και ήταν ο δεύτερος πρόεδρος των ΗΠΑ που έκανε κάτι τέτοιο, αφού είχε προηγηθεί ο Βασιλάκης ο Κλίντονας.
Ποια ήταν η διαφορά; «Όταν ο πρόεδρος Κλίντον επισκέφθηκε την περιοχή, ο στόχος ήταν η έναρξη της διαδικασίας εξομάλυνσης των σχέσεων. Σήμερα, η σχέση προωθείται σε πολλά επίπεδα: εμπορικές ανταλλαγές, θαλάσσια ασφάλεια, στρατηγικά θέματα», εξήγησε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Μπεν Ρόουντς, στενός σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ.
Εν τέλει, τι γυρεύει ο Κουτσούμπας στο έχων προχωρημένες σχέσεις με τις ΗΠΑ, Βιετνάμ; Προφανώς, οι οικονομικοί εγκέφαλοι του Περισσού έχουν βρει κάποια καλή ευκαιρία για «επενδύσεις» (των καπιταλιστικών επιχειρήσεων του… τιμημένου) και ο αρχικουκουές πήγε για να κλείσει τη δουλειά.
Business as usual…
(ΥΓ): Όσον αφορά την υποταγή των Βιετναμέζων συντρόφων στους Αμερικάνους, δεν τρέχει τίποτα, γιατί και το ίδιο το… τιμημένο έχει μπει προ πολλού στη στράτα της προδοσίας και της πλήρους υποταγής στους «φονιάδες των λαών», με αντάλλαγμα να του επιτρέπουν να υπάρχει και να θησαυρίζει εις υγείαν των κορόιδων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών