Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016

Θρασύτατη ομολογία Τσακαλώτου στην κρατική τηλεόραση: Αναζητούσαμε συμφωνία με τους δανειστές και πουλήσαμε στον κόσμο... σκληρή διαπραγμάτευση!


Θρασύτατη ομολογία Τσακαλώτου στην κρατική τηλεόραση: Αναζητούσαμε συμφωνία με τους δανειστές και πουλήσαμε στον κόσμο... σκληρή διαπραγμάτευση!

Το φαινόμενο του Γιωργάκη Παπανδρέου, ο οποίος σκεπτόμενος στην μητρική του γλώσσα, τα αγγλικά, μετέφραζε αρκετές φορές λάθος στα ελληνικά, φαίνεται ότι έχει μιμητές και στη συγκυβέρνηση, και μάλιστα με προεκτάσεις.
Ο λόγος για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος δυσκολευόμενος απίστευτα κι αυτός με τα ελληνικά του (τα οποία βρίσκονται σε άθλιο επίπεδο) έκανε μια απιστεύτου θράσους δήλωση στην κρατική τηλεόραση πριν από λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι αναζητούσαν με τους ευρωπαίους εταίρους μια συμφωνία «κάτι που θα μπορούσαμε να το πουλήσουμε στον κόσμο ότι κάνουμε σκληρή διαπραγμάτευση»!
Ο Τσακαλώτος σκέφτεται στα αγγλικά, η μετάφραση στα ελληνικά δεν.....
συμβαδίζει πάντοτε με εκείνα τα βαρύγδουπα λεξιμαγικά που χρησιμοποιούν οι πολιτικοί απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε άθελα του ξεφεύγει απ΄αυτόν, που και που, και κάποια αλήθεια.
Έτσι, λοιπόν, ο  Τσακαλώτος αποκάλυψε το αληθινό πρόσωπο της κυβέρνησης, η οποία -όπως ομολόγησε- ήθελε μια συμφωνία για να την «πουλήσει» στον Ελληνικό Λαό ως δήθεν αποτέλεσμα σκληρής διαπραγμάτευσης. Αυτό κι αν αποτελεί τον ορισμό της πολιτικής αλητείας και ανηθικότητας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών