Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 04, 2016

Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ

kerkira
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Και ο πλέον αδαείς και απονήρευτος έχει καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πλέον αυτό που προεκλογικά βροντοφώναζε. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η κοροϊδία και η γλοιώδης στάση των βουλευτών της κυβέρνησης απέναντι στην Ελληνική κοινωνία έχει φτάσει στο απροχώρητο. Τελευταίο κρούσμα, μακάρι να είναι το τελευταίο, μέσω του οποίου επιχειρείται να χτυπηθεί η τουριστική επιχειρηματική δραστηριότητα στη Χώρα μας, μας έρχεται από το νησί των Φαιάκων. Ως γνωστόν η Κέρκυρα αποτελεί έναν εκ των καλυτέρων τουριστικών προορισμών που διαθέτει η Πατρίδα μας. Η τουριστική σεζόν  αποφέρει στο νησί έσοδα άνω των 500 εκατομμυρίων ευρώ. Όπως καταλαβαίνεται,  ένα τέτοιο χρυσωρυχείο ουδείς θα δύναται να μην....
συνεχίζει να το αξιοποιεί προς το καλύτερο, εκτός και αν προέρχεται από το άσυλο ανιάτων πολιτικών ασθενειών, το γνωστό σε όλους μας ΣΥΡΙΖΑ. Η Κέρκυρα κοντεύει να βουλιάξει από τα σκουπίδια που έχουν συσσωρευτεί σε κάθε γωνιά της πόλης. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα βουνά των σκουπιδιών «τραβιούνται» φωτογραφίες από τους τουρίστες και οι οποίες στέλνονται ως σουβενίρ στις γενέτειρες των τελευταίων. Γιατί συμβαίνει όλο αυτό το σκηνικό; Οι κάτοικοι του Τεμπλονίου αποφάσισαν να κλείσουν το ΧΥΤΑ που βρίσκεται πλησίον του χωριού τους, με τη δικαιολογία ότι υπάρχει κορεσμός σκουπιδιών. Δεν γνωρίζω αν έχουν δίκιο, ή μερικό δίκιο οι κάτοικοι που «συγκατοικούν» με τη χωματερή, αυτό που γνωρίζω είναι ότι ενόψει του γενικού συμφέροντος η κυβέρνηση προσωπικά αλλά και δια μέσω των τοπικών αρχόντων του νησιού, έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά. Οι μόνοι που διαμαρτύρονται μέσω εξωδίκων είναι οι κάτοικοι, ένθεν και εκείθεν, και οι τοπικοί φορείς. Η στάση της κυβέρνησης, που τώρα αερίζει τον… απ’ αυτό της στην Κίνα,  σε πολλά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών είναι τέτοια που θυμίζει αποδόμηση. Πάρτε παράδειγμα την δημιουργία των hot spot καθώς επίσης και την εγκατάσταση λαθρομεταναστών σε αυτά. Οι αντιδρώντες κάτοικοι των περιοχών αυτών έφαγαν της χρονιάς τους από τα ΜΑΤ επειδή διαμαρτυρήθηκαν για τον υποβιβασμό της κοινωνικής τους αξιοπρέπειας. Στην Κέρκυρα που έπρεπε να παρέμβει άμεσα η κυβέρνηση, βλέπουμε να εθελοτυφλεί αφήνοντας τα πάντα στο έλεος του Θεού. Και στις δύο των περιπτώσεων η παρέμβαση και η μη παρέμβαση, αν μη τι άλλο, μόνο ανάπτυξη δεν μπορεί να σημαίνει. Είναι προφανές πως, ό,τι έχει να κάνει με την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και κατ’ επέκταση με την οικονομία της Χώρας, υπάρχουν κάποιοι που έχουν εντελώς αντίθετη άποψη και κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους ώστε να μην αποτύχουν στους σκοτεινούς σκοπούς τους.
Λύσεις υπάρχουν για όλα τα ζητήματα, όσων αφορά βέβαια σε επίπεδο πολιτικών ενεργειών. Το κατά πόσο θα εφαρμοστούν αυτές οι λύσεις έχει να κάνει με την πολιτική βούληση, πράγμα που η τελευταία δεν ανήκει στα ατού του σύριζα αλλά ούτε και στην επονομαζόμενη δεξιά. Αυτό μαρτυρούν τα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων δεκαετιών στην Πατρίδα μας. Οι λύσεις, δυστυχώς, θα επιτευχθούν μόνο από το κίνημα της Χρυσής Αυγής, και λέω δυστυχώς γιατί είναι πραγματικά ντροπή και αίσχος σε ένα ολάκερο κοινοβούλιο να υπάρχει μόνο ένας πολιτικός φορέας που να νοιάζεται και να κόπτεται πραγματικά για τη δύσμοιρη Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών