Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 04, 2016

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ… ΠΑΡΑΚΑΝΕ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Δεν σταματάει να εκπλήσσει ο πατριώτης υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ (απίστευτος μέχρι πρότινος ο συνδυασμός ενός πατριώτη με την διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ…).

Έτσι, σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, ανήρτησε στο Twitter μια εικόνα-κολλάζ με την αντίπαλό του Χίλαρι Κλίντον, εκατοδόλαρα, ένα άστρο του Δαυίδ και τη λεζάντα «η πιο διεφθαρμένη υποψήφια που έχει υπάρξει ποτέ!». Και βέβαια, με το αστέρι του Δαυίδ –που είναι το σύμβολο του διεθνούς σιωνισμού και υπάρχει στην σημαία του Ισραήλ- ο Τραμπ ήθελε να τονίσει...
την εβραϊκή καταγωγή της Κλίντον. Για την οποία, έγινε λόγος για πρώτη φορά το 2007, σε δημοσίευμα των New York Times, με θέμα τον γάμο της κόρης της με τον σιωνιστή Μεζβίνσκι. Ιδού:

«Η Τσέλσι Κλίντον και ο εβραϊκής καταγωγής γαμπρός, Μαρκ Μεζβίνσκι, θα κάνουν ανοικτό γάμο και οργανώνουν τρελό πάρτι. Ο γάμος θα γίνει σύμφωνα με τις εβραϊκές παραδόσεις και όπως σημειώνουν διάφορα μπλόγκς, θα είναι ο πρώτος εβραϊκός γάμος στην ιστορία του Λευκού Οίκου, αφού η νύφη έχει αποφασίσει να ασπαστεί τη θρησκεία του συζύγου της και ήδη μελετά την Τορά. Τρελή από τη χαρά της για το συμπεθεριό είναι και η Χίλαρι, η οποία κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας φρόντισε όλοι να μάθουν ότι η γιαγιά της από την πλευρά της μητέρας της ήταν Ρωσοεβραία και ότι στο σπίτι τους μιλούσαν εβραϊκά».

Κι όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με τους νόμους του Ισραήλ, εβραίος είναι όποιος αποδεδειγμένα έχει εβραία μητέρα. Άρα, η Χίλαρι θεωρείται γνήσια εβραία!

Το τι επακολούθησε δεν περιγράφεται! Πραγματικός χαμός, με λυσσαλέες επιθέσεις κατά του Τραμπ, από τα όργανα του σιωνιστικού λόμπι.

Δύο ώρες αργότερα, ο Τραμπ ανήρτησε μια παρόμοια εικόνα, στην οποία το αστέρι του Δαυίδ αντικαταστάθηκε από έναν κύκλο, αλλά το μήνυμα που ήθελε να περάσει, το πέρασε!

1 σχόλιο:

  1. Καλὰ ὅλα αὐτά, ἀλλὰ καὶ ἡ κόρη τοῦ Τρὰμπ, ἡ Ἰβάνκα, παντρεύθηκε μὲ Ἑβραῖο καὶ ἀσπάσθηκε τὸν Ἰουδαϊσμό. Νὰ ἔχει μὲ ὅλους ὰν χρειασθεῖ τὶς ἄκρες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών