Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2016

ΝΕΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗΝ ΒΡΕΜΗ… ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ!!!

Παρά τα… μαθήματα καλής συμπεριφοράς προς τις γυναίκες, τα ξαναμμένα «προσφυγάκια» δε χαμπαριάζουν κι όπου δούνε γυναίκα απροστάτευτη, της ορμάνε σαν άγρια ζώα στη λεία τους!

Έτσι, μια νέα υπόθεση ομαδικών σεξουαλικών επιθέσεων, ανάλογη με εκείνη της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία και σε άλλες πόλεις, συγκλονίζει την Γερμανία. Πιο συγκεκριμένα, στο διεθνές μουσικό φεστιβάλ που διεξάγεται στη Βρέμη, γνωστό ως Breminale, σημειώθηκαν ομαδικές σεξουαλικές επιθέσεις, από «προσφυγάκια» εξ’ Αφγανιστάν, που πήγαν εκεί με την πρόθεση να εκμεταλλευτούν...
τον συνωστισμό και να κάνουν αυτά που έκαναν, κι όχι επειδή είχαν… καλλιτεχνικές ανησυχίες. Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τουλάχιστον 24 υποθέσεις, μετά από καταγγελίες που έγιναν από νεαρές Γερμανίδες.

Όπως δήλωσε ο τοπικός εισαγγελέας, έχουν ήδη ταυτοποιηθεί πέντε ύποπτοι, όλοι Αφγανοί, ηλικίας 17 και 18 ετών. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η κυρίως επίθεση των δίποδων ζώων πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, όταν στη σκηνή βρισκόταν το πανκ συγκρότημα «Alltag». Μάλιστα, ήταν τόσο λυσσασμένη, που την αντιλήφθησαν ακόμα και τα μέλη του συγκροτήματος και διέκοψαν το πρόγραμμά τους, ζητώντας –ματαίως!- από τα ζώα να… εξανθρωπιστούν. 

(ΥΓ): Ουδέν κακόν αμιγές καλού! Αφού δεν ξυπνάνε με άλλους τρόπους οι Ευρωπαίοι, ας ξυπνήσουν τουλάχιστον μ’ αυτόν! Εύγε ξαναμμένα «προσφυγάκια», συνεχίστε! Και μια ημέρα των ημερών, θα ’ρθει η στιγμή που η Ευρώπη θα σας ευγνωμονεί που την ξυπνήσατε από τον… πολυπολιτισμικό λήθαργο! Κι ίσως, να στήσει στις πόλεις της και το άγαλμα του… άγνωστου (πολυπολιτισμικού) βιαστή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών