Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2016

Κασιδιάρης VS KKE: Οι κομμουνιστές έκατσαν σούζα μπροστά στον Αλαφούζο! Ο Κασιδιάρης πώς τον αντιμετώπισε; ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αντίοχος

Όποιος έχει παρακολουθήσει στοιχειωδώς  την ρητορική του… τιμημένου κουκουέ, σίγουρα θα έχει ακούσει πολλές φορές τις καθιερωμένες κορώνες κατά του «κεφαλαίου», που ευθύνεται για ότι κακό συμβαίνει στον απάνω κόσμο. Ωστόσο, οι… τιμημένοι κουκουέδες, ενώ κελαηδάνε γενικώς και αορίστως κατά του κεφαλαίου, αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι να αναφερθούν ονομαστικώς στους εκπροσώπους αυτού του κεφαλαίου ή έστω να τους «φωτογραφίσουν»!

Όταν, λοιπόν εχθές, δόθηκε η ευκαιρία στον Καραθανασόπουλο (που κάνει τον… κάργα στους χρυσαυγίτες) να στριμώξει και να «λιώσει» τον εκπρόσωπο του κεφαλαίου, ολιγάρχη Αλαφούζο –στην αρμόδια επιτροπή της βουλής- αυτός τρέμοντας σαν το ψάρι...
αποποιήθηκε του χρόνου που του δόθηκε (15 λεπτά), ψελλίζοντας «δεν θα κάνουμε καμία ερώτηση στον κ. Αλαφούζο», προσθέτοντας δε με νόημα «και στους άλλους επιχειρηματίες», εννοώντας Μπόμπολα, Ψυχάρη και ΣΙΑ, που έχουν σειρά να παρουσιαστούν στην Επιτροπή της βουλής.

Και γιατί παρακαλώ; Γιατί «η υπόθεση της κάθαρσης μπορεί να βγάλει φίδια», είπε ο «Κουταλιανός», ενώ δίπλα του ο Μακοβορίδης έγνεφε καταφατικά με το κεφάλι του!



Τρεις είναι οι λόγοι για τους οποίους οι σύγχρονοι… «Κουταλιανοί» του… τιμημένου κουκουέ στέκονται σούζα μπροστά στους κρατικοδίαιτους ολιγάρχες αυτής της χώρας:

1ον) Διότι σχεδόν όλοι προέρχονται από τον πολιτικό του χώρο (Κόκκαλης με πατέρα «υπουργό» του βουνού, Μπόμπολας παλιός ΕΠΟΝίτης –κατοχικός κνίτης-, πατήρ Αλαφούζος ομοίως, κ.τ.λ.) και το ενισχύουν ποικιλοτρόπως, για τις… ψυχές των κομμουνιστών πατεράδων τους.

2ον) Επειδή το ΚΚΕ είναι τυφλό όργανο και μακρύ χέρι του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, του οποίου κεφαλή είναι οι διαπλεκόμενοι ολιγάρχες των ΜΜΕ.

3ον) Από… ταξική αλληλεγγύη, καθώς η αμύθητη περιουσία -κινητή και ακίνητη- του… τιμημένου, μόνο με αυτήν των ολιγαρχών -όλων μαζί- μπορεί να συγκριθεί!

(ΥΓ): Καλά κέρδη, σύντροφοι!

Δείτε τώρα και τον Κασιδιάρη:

1 σχόλιο:

  1. Έχουν υποχρέωση οι κουκουέδες του Περισσού προς τον Αλαφούζο. Αυτός έχει δόσει θέση στον Παύλο Τσίμα, ειδικά εκπαιδευμένο στην Μόσχα και πρώτο διευθυντή του 902 αριστερά στα FM.
    O Σταμάτης Μαλέλης, σκληροπυρηνικός κνίτης της δεκαετίας του ΄80, διορίστηκε διευθυντής ειδήσεων του Sky. Εκεί έγινε γνωστός και ο Θέμος Αναστασιάδης εκεί «υπηρετεί» και η Ιωάννα Μάνδρου.
    Ό Αντώνης Καρκαγιάννης μέχρι τον θάνατο του ήτο ο διευθυντής της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ. Φανατικός κομμουνιστής, την δεκαετία του ΄50, όντας φοιτητής νομικής, ανέπτυξε σημαντική κομμουνιστική δράση με αποτέλεσμα να καταζητείται από όλες τις δυνάμεις ασφαλείας και με την σύλληψη να καταδικασθεί σε πολυετή κάθειρξη. Τ έργο του το συνεχίζουν τώρα η κόρη του και ο γαμπρός ο γνωστός και αντιπαθής μαρξιστής Παντελής Μπουκάλας.
    Ο Γιώργος Βαρεμένος, τελευταίος εκφωνητής της « φωνής της αλήθειας», αν δεν είχε εκλεγεί βουλευτής θα μπορούσε να κατέχει διευθυντική θέση στον φιλοσιωνιστικό όμιλο των Αλαφούζων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών