Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 26, 2016

Χάνει και άλλο αίμα η λευκή Χριστιανική Ευρώπη... Αποκεφαλισμός ιερέα σε ναό στη Γαλλία από ισλαμιστές δολοφόνους "πρόσφυγες";!


Υπόθεση ομηρίας στη Γαλλία με «άρωμα» Ισλαμικού Χαλιφάτου: Έκοψαν το λαρύγγι ιερέα κατά τη διάρκεια λειτουργίας

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για πόσο ακόμη θα δολοφονείται η Ευρώπη από τους ισλαμιστές δολοφόνους που βρέθηκαν στη Γηραιά Ήπειρο μετην υποστήριξη του Σιωνιστικού κατεστημένου και των λαθρολάγνων πολιτικών υπηρετών τους.

Συνεχής ενημέρωση: Ο ένας εκ των δύο δραστών είχε γενειάδα ενώ ο άλλος φόραγε το παραδοσιακό καπέλο των μουσουλμάνων «chachia», όπως αναφέρει η εφημερίδα «Le Figaro».
Πληροφορίες που μεταδίδουν γαλλικές εφημερίδες αναφέρουν ότι οι δράστες φώναζαν για το Ισλαμικό Χαλιφάτο κατά τη διάρκεια της εισόδου τους στο ναό. Συγκεκριμένα φώναζαν "Daesh" που είναι το ακρωνύμιο για το Ισλαμικό Χαλιφάτο στα αραβικά.

Τραγικό τέλος είχε η ομηρία από δύο ένοπλους σε εκκλησία κοντά στην πόλη Ρουέν, στη βόρεια Γαλλία.

Σύμφωνα με τις  τελευταίες πληροφορίες οι δύο δράστες που ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια έκοψαν το λαρύγγι του...
ιερέα της εκκλησίας (κατά άλλες πληροφορίες τον αποκεφάλισαν) και πιθανόν σκότωσαν άλλον ένα όμηρο, ενώ υπάρχουν κι άλλοι τραυματίες.

Ωστόσο, οι δύο ένοπλοι είναι νεκροί μετά από την έφοδο της αστυνομίας.
Όπως αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι δράστες εισέβαλαν στην εκκλησία και κρατούσαν ομήρους πέντε άτομα, δύο καλόγριες, δύο πιστούς και τον ιερέα της εκκλησίας.
Η μέθοδος της φρίκης βεβαίως παραπέμπει ευθέως στο Ισλαμικό Χαλιφάτο και το αντιχριστιανικό μίσος των κανιβάλων του Ισλάμ. Σε αυτή την κατεύθυνση άλλωστε δείχνει και το γεγονός ότι στο σημείο έσπευσε άμεσα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της Γαλλίας, αλλά και το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία διαρροή σχετικά με την εθνικότητα των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών