Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 24, 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ!

Γράφει ο Αντίοχος

Σήμερα είναι η μέρα τους! Γιορτάζουν οι… δημοκράταροι, όλων των συνιστωσών του μεταπολιτευτικού τόξου, από την ψευτοδεξιά μέχρι την άκρα αριστερά, την διαβόητη «γενιά του πολυτεχνείου», που ρήμαξε την χώρα! Σα σήμερα επανήλθε η «δημοκρατία» τους, πατώντας επί των ερειπίων της μαρτυρικής Κύπρου. Την οποία πούλησαν για να ξαναγυρίσουν!

Τα τελευταία χρόνια, λόγω της κρίσης και υπό τον φόβο ότι θα μαζευτεί ο λαός και θα τους τα κάνει όλα ίσιωμα, είχαν καταργήσει την καθιερωμένη χλιδάτη γιορτή τους. Φέτος, επαναφέρουν...
τη μεγάλη δεξίωση! Ίσως όχι με την… λάμψη του παρελθόντος, όπου έτρεχε ο σαμπανίτης, αλλά ελαφρώς πιο… λιτή! Και θα μαζευτούν όπως τον παλιό καλό καιρό (όταν δεν είχε σκάσει ακόμα το κανόνι…), όλοι οι σάπιοι, στους κήπους του προεδρικού μεγάρου, για να περιφέρουν την καθεστωτική ματαιοδοξία τους. Συνολικά, έχουν προσκληθεί 1.400 άτομα. Ήτοι, μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές και ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων (του… συνταγματικού τόξου, βεβαίως…), οι Ηρακλειδείς του καθεστώτος εκδότες («νταβατζήδες») και μεγαλοδημοσιογράφοι, οι «επιχειρηματίες» (κρατικοδίαιτα αρπακτικά), οι καθηγητές των κόκκινων πανεπιστημίων και οι «ήρωές» τους, οι «αντιστασιακοί» (πολυτεχνίτες και λοιποί… αντιστασιακοτουρίστες ανά την Ευρώπη, με προτίμηση στο Καρτιέ Λατέν των Παρισίων). Είναι μια ευκαιρία να ξανάρθουν… πιο κοντά. Να ξανανιώσουν ότι αποτελούν ένα σώμα, γιατί μερικές φορές όλο και κάποιοι υπάρχουν που… ξεχνιούνται και βλάπτοντας έτσι την δημοκρατία τους.

Μέχρι και άτυπο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγίσκων θα κάνουν στο περίπτερο του κήπου, όπου θα τα πουν φιλικά, μεταξύ τυρού και αχλαδίου. Στο λαιμό να τους κάτσουν!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών