Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 24, 2016

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Η εβδομάδα που διανύουμε αναλώθηκε με την σκοπίμως έντεχνα στημένη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο. Στο περιθώριο αυτής πέρασε απαρατήρητη η βόμβα- δήλωση του ανεκδιήγητου κ. Φίλη όπου μεταξύ άλλων επεσήμανε και την ένταξη των νεοσσών λαθρομεταναστών στα Ελληνικά σχολεία, από τον προσεχή Σεπτέμβριο. Ήδη μάλιστα συζητείται εντόνως και ο διορισμός 800 δασκάλων για τις ανάγκες των λαθρομεταναστών. Επίσης ο κ. Φίλης έκανε και την εξής δήλωση λέγοντας ότι: «Ο κοινός παρονομαστής είναι να μη δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα οδηγήσουν σε μια μορφή γκέτο». Ήδη αυτή τη στιγμή στα σχολεία μας φοιτούν, εκτός από τα ελληνόπουλα, και τα γειτονικά μας αλβανόπουλα με τα όποια προβλήματα να παρουσιάζονται σε καθημερινή βάση. Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς...
θα ενταχθούν στο δυναμικό δημοτικών και γυμνασίων συρόπουλα, πακιστανόπουλα, αφγανόπουλα και πάει λέγοντας. Πέντε διαφορετικοί πολιτισμοί, παντελώς άσχετοι μεταξύ τους και με μείζονες θρησκευτικές και πολιτισμικές αντιθέσεις, θα διαβιούν στον ίδιο χώρο. Εκ των πραγμάτων πλέον η δημιουργία ομάδων περιθωριοποίησης είναι μη αναστρέψιμη. Αυτό εξάλλου μας είπε και ο υπουργός, εμμέσως πλην σαφώς. Μάντης κακών προγνώσεων δεν θέλω να είμαι, όμως κάποια πράγματα δείχνουν από τώρα πως θα εξελιχθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο στα σχολικά συγκροτήματα που θα φιλοξενούν αλλόφυλους. Ο θρησκευτικός φανατισμός με τον οποίο είναι εμποτισμένα τα λαθρομεταναστόπουλα θα είναι η αφορμή που οι αλλόφυλοι θα «σηκώνουν» σπυριά στη θέα και μόνο της πρωινής προσευχής, έστω και αν δεν συμμετέχουν. Η διαφοροποίηση αυτή θα επιφέρει και την περιθωριοποίηση των ομάδων αυτών, φτιάχνοντας τις λεγόμενες κλίκες. Επόμενο στάδιο θα είναι αυτό των συγκρούσεων των πολιτισμών με άσχημες εκβάσεις. Πιο έντονο θα είναι το φαινόμενο στα μεγαλύτερα παιδιά που θα φοιτούν στο γυμνάσιο. Τα παιδιά των λαθρομεταναστών έχουν διαφορετικούς κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς, απ’ ότι τα δικά μας παιδιά. Στις χώρες τους, για ψύλλου πήδημα, είναι έτοιμα για καυγά, και όπως έχουν μάθει από το σπίτι τους, δεν θα μου φανεί παράξενο αν πηγαίνουν και στο σχολείο οπλισμένα. Φανταστείτε το τι έχει να γίνει στα σχολεία μας, όπου με δεδομένη την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δεν θα τολμά κανείς δάσκαλος αλλά ούτε και γονέας να αντιδράσει χωρίς αυτό να επισύρει συνέπειες νομικές. Την ηθική όμως πλευρά των πραγμάτων δεν την κοιτά κανείς. Ένα άλλο μείζον ζήτημα είναι η διαφορετικότητα της εξωτερικής εμφάνισης. Στις χώρες τους, γυναικείο αστράγαλο να δουν εκτεθειμένο τους πιάνει οίστρος. Όπως καταλαβαίνεται, η σεξουαλική παρενόχληση είναι το λιγότερο που θα υποστούν οι Ελληνίδες μαθήτριες, μιας όπως ακούμε και μαθαίνουμε από σχολεία άλλων ευρωπαϊκών χωρών που φοιτούν ανάμικτα οι δώδεκα φυλές του Ισραήλ, έχουμε μέχρι και δολοφονίες μαθητριών. Ειλικρινά αυτό το τελευταίο δεν θέλω ούτε να το σκέπτομαι.

Όλα εδώ στην Ελλάδα γίνονται προγραμματισμένα στο «πόδι» και με ελαφρά την καρδία.  Το μέλλον της Ελλάδος προμηνύεται δυσοίωνο για τη νεολαία μας. Οι καιροί επιτάσσουν μόνο μία κυβέρνηση Εθνικιστική και η οποία θα δύναται να βγάλει τη Χώρα από το τέλμα το συντομότερο δυνατόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών