Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 10, 2016

Πέφτουν οι μάσκες του παρακράτους των Εξαρχείων... Αναρχική ομάδα ανέλαβε την δολοφονία Αιγύπτιου πρεζέμπορα με σαφείς απειλές προς τους νέους "εμπόρους" ότι αυτοί είναι οι "νταβατζήδες" της περιοχής!


Οι ένοπλοι αναρχικοί των Εξαρχείων ανέλαβαν την ευθύνη για την δολοφονία του Αιγύπτιου έμπορα ναρκωτικών

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και η ζωή θα....συνεχίζεται στο "κέντρο παραγωγής πολιτισμού" (κατά Τσίπρα) - Εξάρχεια με την ΚΒΟΞ να αφισοκολλεί την ευρύτερη περιοχή με καλέσματα σε "καταλήψεις" - "τσάκισμα του φαισμού" - "υποδοχή όλων των λαθρομεταναστών" προκειμένου να συνεχίζει το θεάρεστο έργο της, χωρίς καμιά ενόχληση από το καθεστώς.

Mε ανακοίνωση τους στην γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ομάδα αναρχικών αναλαμβάνει την ευθύνη για την δολοφονία του έμπορα ναρκωτικών Χαμπίμπι στα Εξάρχεια. Με αυτήν την ανακοίνωση καταρρέουν οι διαδόσεις περί ψεύτικων όπλων και επιβεβαιώνεται πως τα τάγματα εφόδου του παρακράτους των Εξαρχείων είναι ένοπλα και δολοφονούν!
Αξίζει να σταθούμε σε δυο σημεία του εν λόγου κειμένου τα οποία έρχονται κυριολεκτικά να γκρεμίσουν τον δήθεν επαναστατικό χαρακτήρα του αναρχικού χώρου και να καταλάβει μέχρι...
και ο τελευταίος πως η "επανάσταση" που δήθεν ευαγγελίζονται δεν είναι τίποτα άλλο από μια απλή σύγκρουση συμφερόντων. Ουδέποτε ενδιέφερε τους αναρχικούς η ευημερία της κοινωνίας και το καλό της ανθρωπότητας όπως πλασάρουν και προπαγανδίζουν μέσα από την φωνή που τους δίνει το ίδιο το κράτος με την υποστήριξη (οικογενειακή και μη βλέπε. Βασίλη Σκουρλέτη) και την ανοχή του.
Στο μανιφεστοτικού χαρακτήρα κείμενο τους αναφέρουν τα εξής: "Ο φόβος που προκαλούσε η εγκληματική του δράση, του έδινε όλο και μεγαλύτερο θράσος, αφού επανειλημμένα βιαιοπραγούσε με δολοφονικές προθέσεις μπροστά στα μάτια δεκάδων περίοικων, αφήνοντας πίσω του αιμόφυρτους και ετοιμοθάνατους ανθρώπους, ενώ την ίδια στιγμή αυτός παρέμενε στη περιοχή καμαρώνοντας ανενόχλητος. Και αυτό γιατί, εκτός από το γεγονός πως ήταν ναρκομανής και παρανοϊκός, γνώριζε πολύ καλά πως δεν θα υπάρξουν συνέπειες. Γιατί γνώριζε πως κανείς δεν θα επέμβει, λόγω της συναινετικής υποταγής που επιβάλει ο φόβος. Γιατί γνώριζε πως δεν πρόκειται να συλληφθεί, αφού όντας υπάλληλος της μαφίας ήταν ουσιαστικά και υπάλληλος της αστυνομίας. Όμως, το θράσος του αυτό αποδείχθηκε τελικά "αυτοκτονικό", όταν έκανε το λάθος να επιτεθεί σε τρείς αναρχικούς συντρόφους του ΒΟΞ, τραυματίζοντας τους δύο από αυτούς. Η σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι και η εφαρμογή του λαϊκού-επαναστατικού δικαίου επέβαλε τη θανατική του καταδίκη".
Στην ουσία με την παράγραφό τους αυτή, παραδέχονται εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν τους ενδιέφερε τόσο καιρό η εγκληματική δράση του Χαμπίμπι, ούτε ακόμη και όταν βρισκόταν μπροστά στο θέαμα αιμόφυρτων ανθρώπων, τους ενόχλησε όταν οι "σύντροφοί" τους δέχτηκαν επίθεση. Όμως αυτοί οι "σύντροφοι" μήπως τελικά ήταν και σύντροφοι του Χαμπίμπι;
Μήπως χάλασε η δουλειά με τον "αντιεξουσιαστικό" χώρο, δεν τα βρήκαν στα ποσοστά και αποφάσισαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους; Άλλωστε το άβατο των Εξαρχείων οι ίδιοι οι αναρχικοί  το δημιούργησαν, οι "αφέντες" της πλατείας, οι αφέντες που αφήνουν ανενόχλητα εγκληματικά στοιχεία να πουλούν ναρκωτικά στα σάπια κορμιά της ελληνικής νεολαίας. Και μιας που επήλθε η σύγκρουση συμφερόντων με τον Χαμπίμπι κόψανε τα αλισβερίσια και τις ενδοφλέβιες και άρχισαν να πλασάρουν την εγκεφαλική πρέζα μιας δήθεν επανάστασης που στην ουσία δεν διαφέρει σε τίποτα από τις συμμορίες που δρουν στο εξωτερικό και οποίες με ποινές θανάτου οριοθετούν τις περιοχές τις οποίες κάνουν τις δουλειές τους με την ανοχή και την υποστήριξη του κράτους.
Το δεύτερο σημείο του κειμένου της ανάληψης ευθύνης έρχεται να διαλευκάνει  πλήρως το τοπίο και να βάλει ένα τέλος στις αυταπάτες: "Πως υπερασπιζόμαστε λοιπόν στη πράξη την αυτόοργάνωση στη γειτονιά των Εξαρχείων, πόσο μάλλον όταν απειλούμαστε; Σίγουρα όχι με το απλά να την επικαλούμαστε ως αφηρημένο σχήμα, ή ως δομή που δεν επικοινωνεί πουθενά με τον έξω κόσμο. Αυτόοργάνωση σημαίνει τη μορφή (και όχι το περιεχόμενο) πάνω στην οποία συγκροτούμε τις δυνάμεις μας. Σημαίνει πως έχουμε τη δυνατότητα, με τα δικά μας πολιτικά και εμπειρικά εργαλεία, να συγκροτήσουμε το οργανωμένο προλεταριακό στρατόπεδο απέναντι στην αστική τάξη. Σωματεία, συνελεύσεις, επιτροπές, καταλήψεις, ένοπλες ομάδες κλπ, αποτελούν την υλική έκφραση της αυτό-οργάνωσης, αποτελούν τα δικά μας όπλα απέναντι στο αστικό κράτος και τους θεσμούς του".
Η μαφία της γειτονιάς των Εξαρχείων λοιπόν δεν διαφέρει σε τίποτα από μια εγκληματική οργάνωση με τις ένοπλες ομάδες της και το οικονομικό της όφελος από το εμπόριο ναρκωτικών και όχι μόνο. Η επιστολή κλείνει με την υπογραφή "Ενοπλες ομάδες πολιτοφυλάκων" για όσους πιστεύουν ότι θα κυκλοφορούν άνετοι στα Εξάρχεια, θα κάνουνε... δουλειές και δεν θα παίρνει η "αυτοοργάνωση" τα ποσοστά της.
Διαβάστε επίσης:«Τα όπλα μας είναι πραγματικά» ομολογούν οι παρακρατικοί των Εξαρχείων - Πλήρης συγκάλυψη από τις αρμόδιες Αρχές ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών