Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 10, 2016

Αντίο “Λένιν”: Ο πολιτιστικός Εθνικισμός είναι εδώ!


Αντίο “Λένιν”: Ο πολιτιστικός Εθνικισμός είναι εδώ!

Ο Αντώνιο Γκράμσι, ο Γκεόργκι Λούκατς, ο Χόρκχαϊμερ, δυτικοθρεμμένοι μαρξιστές αστικών οικογενειών διαμόρφωσαν τον δόγμα του πολιτιστικού μαρξισμού. Σύμφωνα με αυτό αφού οι ευρωπαϊκής προέλευσης λαοί αρνούνταν να αποδεχτούν τον κλασσικό ορθόδοξο μαρξισμό και της πολιτιστικές του συνιστώσες έπρεπε να χτυπηθούν οι πνευματικές ρίζες του ψυχισμού των λαών αυτών.
Τι έφταιγε και ο διεθνισμός, η αθεΐα, ο υλισμός, ο αντιεθνισμός δεν γίνονταν δεκτοί από τα φτωχά λαϊκά στρώματα τι στιγμή που το κλασσικό μαρξιστικό δόγμα ήθελε αυτά πρώτα να είναι οι μπροστάρηδες της....
διεθνιστικής παγκόσμιας κουμμουνιστικής τυραννίας; Πολύ απλά καταρρίπτοντας την ίδια την ουσία του κλασσικού ορθόδοξου μαρξισμού οι ευρωπαϊκοί λαοί μένανε πιστοί στον παραδοσιακό εθνικό πολιτισμό, στην θρησκευτική ταυτότητα, την φυλετική διαφορετικότητα, τις παραδοσιακές αξίες και τα κοινωνικά ιδανικά. Η επανάσταση δεν έρχονταν διότι οι λαοί προτιμούσαν να πεινάνε παρά να ξεπουλήσουν τον χριστιανισμό τους, τον εθνικισμός τους, τις αξίες τους, τα ιδανικά τους και τις παραδόσεις τους.
Με πρώτο τον Γκράμσι και πιστούς του ακόλουθους μαρξιστές, την μετέπειτα γνωστή και σαν σχολή της Φρανκφούρτης , στην συντριπτική τους πλειοψηφία καταγόμενοι από την ίδια φυλετική ομάδα που κατάγονταν και ο Μαρξ, εξαπέλυσαν έναν ύπουλο, υπόγειο πόλεμο σε όλες τι Ελληνορωμαϊκές και χριστιανικές αξίες. Τα δόγμα ήταν απλό. Όφειλαν να διεισδύσουν σε όλες τις θέσεις κλειδιά από όπου παράγονταν και διαδίδονταν ο κλασσικός πολιτισμός, τα ήθη και τα έθιμα του νέου κόσμου. Οι θέσεις αυτές αφορούσαν τα ΜΜΕ ( κάθε είδους), τις ακαδημαϊκές έδρες, τον καλλιτεχνικό- λογοτεχνικό κόσμο, ακόμα και την εκκλησία.
Εκεί με κάθε μέθοδο είτε φανερά είτε συνήθως κρυφά θα διέφθειραν την πίστη και την αντίληψη που είχαν οι λαοί για τις αξίες τους. Εξαπέλυσαν έτσι έναν κεκαλυμμένο ιδεολογικό πόλεμο που δεν είχε σαν σκοπό να ενισχύσουν την πίστη στον μαρξισμό παρά μόνο να καταστρέψουν οτιδήποτε δομούσε την πίστη στον χριστιανικό ελληνορωμαϊκό πολιτισμό.
Στις μέρες μας ακόμα και στην πατρίδα μας βλέπουμε τα επακόλουθα αυτού του κρυφού πολέμου. Ο πολιτικός μαρξισμός έχει πεθάνει αλλά ο πολιτιστικός μαρξισμός ένα πλέον με τον διεφθαρμένο ψυχανώμαλο φιλελευθερισμό και κοσμοπολιτισμό χτυπάνε και καταστρέφουν κάθε ιδανικό κάθε αξία αφήνοντας μόνο ψυχικά ερείπια και ανθρώπους κουρέλια.
Στην αντεπίθεση λοιπόν που διεξάγουμε σαν εθνολαϊκό κίνημα όχι μόνο πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το δόγμα που ονομάζεται πολιτιστικός μαρξισμός και τις προσπάθειες εφαρμογής του αλλά να διαμορφώσουμε το δικό μας δόγμα πνευματικής κυριαρχίας. Πρέπει να διαμορφώσουμε ένα ιδεολογικό μαχητικό εργαλείο. Είναι καιρός να χτίσουμε τον Πολιτιστικό Εθνικισμό σαν απάντηση στην μαζική πνευματική δηλητηρίαση που δεχόμαστε.
Ο Πολιτιστικός Εθνικισμός μπορεί να βασιστεί σε 4 κατευθυντήριες γραμμές.
-Υπεράσπιση των παραδοσιακών εθνικών αξίων.
-Διάδοση και εμπλουτισμός των αξιών αυτών.
-Εμπόδιση της διάδοσης των αντεθνικών, αθεϊστικών, υλιστικών, ηδονιστικών δογμάτων.
-Επίθεση στις «ιδέες» και τα «πιστεύω» του ιδεολογικού εχθρού.
Ο λαϊκός εθνικισμός δεν είναι ένα κίνημα μεμψίμοιρων. Είναι ένα ζωντανός Σπαρτιατικός οργανισμός. Είναι ένας ιδεολογικός κατακλυσμός.
Στα πλαίσια της οικοδόμησης του πολιτιστικού εθνικισμού ας διδαχτούμε κάποιες τακτικές από τον εχθρό και ας γίνουμε δυνατότεροι και σοφότεροι. Οι διεθνείς κυρίαρχοι έχουν το πάνω χέρι και εμείς ο ζωντανός μαχόμενος άνθρωπος είμαστε που παλεύουμε για την επανάσταση. Μία επανάσταση πρώτιστα ψυχών, πνευμάτων, καρδιών. Ας εξαπολύσουμε έναν πολιτιστικό εθνικισμό σαν δούρειο ίππο.
Οφείλουμε να διεισδύσουμε σε όλες τις θέσεις κλειδιά που παράγεται ο πολιτισμός, η παιδεία, η κουλτούρα. Σε ένα αντεθνικό κόσμο ας γίνουμε εμείς οι εθνικοί δηλητηριαστές του. Είτε κρυφά είτε φανερά ας διαδίδουμε ότι ενστερνιζόμαστε σαν αξίες, σαν παράδοση ,σαν ιδεολογία, αλλά ταυτόχρονα ας σαπίσουμε, ας υποσκάψουμε, ας μεταδώσουμε κάθε είδους γάγγραινα για την αξιοπιστία, την αλήθεια και την αποδοχή των «ιδεολογημάτων» του ιδεολογικού μας εχθρού.
Ο ελληνισμός, ο χριστιανισμός και ο εθνικισμός πολεμιούνται ανελέητα. Ας πολεμήσουμε λοιπόν και εμείς τον καπιταλισμό, τον φιλελευθερισμό, τον κουμμουνισμό, τον αναρχισμό, τον σιωνισμό, τον ισλαμικό φονταμενταλισμό. Ιδεολογικός πόλεμος σε κάθε ανθελληνισμό. Ας φάμε τα ιδεολογικά θεμέλια όλων αυτών των ανθελληνικών δογμάτων. Ασέβεια για τις ιερές αγελάδες τους, ειρωνεία για τα ιδεολογικά τους όσια, διαφθορά στην ιδεολογική τους ψυχή. Ας γίνει ο πολιτιστικός εθνικισμός ένας αθόρυβος καρκίνος που λίγο λίγο θα τρώει το ανθελληνικό κτήνος.
Ας στρέψουμε τον έναν τύπο ανθελληνισμού κόντρα στον άλλον. Ας μπολιάσουμε τις νέες γενιές με την αμφισβήτηση και την απιστία έναντι των ιδεών των νικητών του τελευταίου μεγάλου πολέμου. Μικρές ιδέες φυτεμένες καλά σε μερικά μυαλά είναι λιθαράκια σε χιονισμένη βουνοπλαγιά. Ας προκαλέσουμε ιδεολογικές χιονοστιβάδες αμφισβήτησης έναντι κάθε τι το ανθελληνικό.
Επιτίθεσαι στην Ελλάδα και τις αξίες της Θα επιτεθούμε στην ιδεολογία σου και τις «αξίες» σου ανθέλληνα. Δεν θα διαφθαρεί το φως απτό σκοτάδι. Ο πολιτιστικός εθνικισμός θα ανδρώσει νέες γενιές που θα πάνε κόντρα στις ανθελληνικές ιδεολογίες των πατεράδων τους. Ναι .Στόχος μας είναι ακόμα και από αντιεθνικιστικές οικογένειες να βγαίνουν εθνικιστές νέοι.
Είναι όλα αυτά ένα θράσος; Ένας Μακιαβελικός ιδεολογικός κυνισμός; Πολύ πιθανόν να είναι. Είναι όμως και κάτι ακόμα. Είναι όπλα σε έναν γιγάντιο ιδεολογικό-πνευματικό ολοκληρωτικό πόλεμο. ¨Όχι δεν θα αφήσουμε να δηλητηριάζουν με τα ιδεολογήματα τους δικούς μας νέους. Εμείς θα μπολιάσουμε στα δικά τους μυαλά τις ιδέες μας. Όχι στα αστικά μαζοχιστικά σύνδρομα. Χρειαζόμαστε μία ρωμαλέα, ανδρεία ιδεολογική επιθετικότητα. Ας γίνει το σύνθημα μας ένα. ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ.
Αντί να καθόμαστε και κλαίμε ότι τα ήθη ξεπέφτουν, η πίστη πεθαίνει ας κοιτάμε πως θα δράσουμε για να κρατήσουμε ζωντανές τις ιδέες μας και πως θα ισοπεδώσουμε τις αντεθνικές ιδέες. Πολιτιστικός Εθνικισμός λοιπόν. Ας διδαχτούμε ακόμα και από τους εχθρούς μας. Ας μπούμε παντού. Ας «δηλητηριάσουμε» τα άγια δισκοπότηρα τους με τις δικές μας ιδέες. Ακόμα και αν χρειαστούν χρόνια, δεκαετίες, αιώνες.
Είμαστε στρατιώτες σε έναν αιώνιο πόλεμο μεταξύ φωτός και σκότους. Εμείς είμαστε το φως. Ο πόλεμος μαίνεται. Ας χτυπάνε οι ιδέες μας παντού. Ακόμα και μέσα στο στρατόπεδο του εχθρού. Ας σαπίσουμε τον ανθελληνισμό. Να δημιουργήσουμε ιδεολογικό ζωτικό χώρο για τον ελληνισμό, τον χριστιανισμό και τον λαϊκό εθνικισμό.
Πολιτιστικός εθνικισμός. Τώρα και για Πάντα. Εδώ και για Παντού.
Τρίτων

1 σχόλιο:

  1. O Aντώνιο Γκράμσι,με απώτερη αλβανική καταγωγή από πλευράς πατέρα, με τα «τετράδια της φυλακής» επισημαίνει ότι μέσω της κυριαρχίας στο χώρο του πολιτισμού οι κομμουνισταί θα κατορθώσουν να επιβάλουν το εβραϊκής προελεύσεως διεθνιστικό ιδεολόγημα τους. Επιδίωξη τους η καταστροφή των παραδόσεων και της ηθικής τάξεως που συγκροτούν το ομότροπον των εθνικών κοινωνιών.
    Η κυριαρχία των Εβραίων στα ΜΜΕ, στην μουσική και κινηματογραφική βιομηχανία, στους εκδοτικούς οίκους, στα αγγλοσαξωνικά πανεπιστήμια, επέτρεψε την διάδοση των υπονομευτικών ιδεών των υιών του Γιαχβέ δίκην πνευματικής λέπρας που μόλυνε τον εγκέφαλο των δυτικών λευκών ανθρώπων.
    Δεν πρέπει να αναφερόμεθα σε «πολιτιστικό μαρξισμό» αλλά σε κυριαρχία των διεστραμμένων ιδεών του αιωνίου διαβρωτικού Ιουδαίου, που έχουν οδηγήσει στην παρακμή των δυτικών προηγμένων (λευκών) λαών. Οι ιδέες μαρξιστών και λιμπεραλιστών συμπίπτουν πλέον σε όλους τους τομείς. Λέξεις όπως ανθρώπινα δικαιώματα, δημοκρατία, ρατσισμός, ξενοφοβία ευρίσκονται στο στόμα τους με την ίδια σημασία. Μαζί προωθούν την σεξουαλική διαστροφή και ευνοούν την εισβολή εγχρώμων στα ευρωπαϊκά κράτη.
    Ο Μαξ Χορκχάιμερ, Τέοντορ Βίζενγκραντ (Αντόρνο), Χέρμπερτ Μαρκούζε, Έριχ Φρομ, Βίλχεμ Ράιχ μερικοί από τους Εβραίους που απετέλεσαν την διαβόητη Σχολή της Φραγκφούρτης, η οποία χρηματοδοτήθηκε από τον Εβραίο σιτέμπορο Χέρμαν Βάις και τον γυιό του Φέλιξ!
    Το πραγματικό ονοματεπώνυμο του Τζώρτζ Λούκατς, ομολόγου των προγουμένων, ήταν Ιωσήφ Λόβινγκερ, γόνος μεγαλοτραπεζίτη της Ουγγαρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών