Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 06, 2016

Θράσος δίχως όρια! Οι νεοδημοκράτες διαμαρτύρονται, επειδή η κυβέρνηση δεν απαντά στις ερωτήσεις τους...



Οι τόσο πολύ θιγμένοι βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι “αγανακτούν” επειδή η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τους αγνοεί και δεν απαντά στις ερωτήσεις τους θα έπρεπε να γνωρίζουν την διαχρονική ισχύ δύο φράσεων: “ρόδα είναι και γυρίζει” και “όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα”.
Ας γίνουμε, όμως, πιο συγκεκριμένοι, καθώς υποβάθμιση του Κοινοβουλίου από την κυβέρνηση κατήγγειλαν με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, 36 βουλευτές της ΝΔ, σε συνέχεια ανάλογης επιστολής του Κυριάκου Μητσοτάκη στις 14 Ιουνίου. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΝΔ, αφορμή για την επιστολή αποτέλεσε η “άρνηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη να απαντήσει σε ερώτηση για τις προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών”. Υπενθυμίζεται ότι το θέμα είχε συζητηθεί στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, στις 16 Ιουνίου 2016.
Εδώ αρχίζουν τα... ωραία, καθώς μεταξύ άλλων οι βουλευτές της ΝΔ δηλώνουν “έντονο προβληματισμό για....
τα παρατηρούμενα φαινόμενα αυθαιρεσίας και προσβολής των κοινοβουλευτικών διαδικασιών κατά τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου εκ μέρους μελών της κυβέρνησης, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση του Κοινοβουλίου”.
Οι τόσο “ευαίσθητοι” νεοδημοκράτες ξέχασαν ότι την ίδια ακριβώς στάση ακολουθούσε απέναντι στους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ο Νίκος Δένδιας, όταν αυτός ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση Σαμαρά; Μάλιστα, αυτή η απαράδεκτη στάση του Δένδια προκάλεσε και τα συγχαρητήρια(!) του... Δημήτρη Ψαρρά, ο οποίος επαίνεσε τον Δένδια για την συγκεκριμένη αντιδημοκρατική και αντικοινοβουλευτική του στάση!
Τώρα οι “κλαίγοντες” νεοδημοκράτες “λούζονται” από τον ΣΥΡΙΖΑ αυτά ακριβώς που οι ίδιοι ως κυβέρνηση έκαναν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Επομένως ας μην παραπονούνται, γιατί ως γνωστόν “όλα δανεικά είναι στην ζωή”.
Διαβάστε επίσης: Νέα Δικτατορία: ο Δένδιας αγνοεί τον κανονισμό της βουλής και 500.000 Έλληνες
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών