Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 06, 2016

Ο εθνομηδενισμός είναι ο κοινός συνδετικός κρίκος ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ


Ο εθνομηδενισμός είναι ο κοινός συνδετικός κρίκος ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Ο αντικομμουνισμός, ο οποίος ως συστατικό της ιδεολογίας του διέπει τον Εθνικισμό, απέχει έτη φωτός από τον αντίστοιχο αντικομμουνισμό, που διέπει τον φιλελευθερισμό. Οι Εθνικιστές είναι αντικομμουνιστές γιατί πιστεύουν στην έννοια του Έθνους, ενώ η αξιοκρατική οικονομική τους θεώρηση διαφέρει πλήρως από την ισοπεδωτική πλατφόρμα του κομμουνισμού. Οι φιλελεύθεροι είναι αντικομμουνιστές μόνο και μόνο για να υπερασπιστούν το οικονομικό μοντέλο της ιδεολογίας του, τον καπιταλισμό.
Ακόμη και η φιλελεύθερη φράξια των “εθνικοφιλελεύθερων” μπορεί για...
προφανείς λόγους ψηφοθηρίας να πετάει ορισμένες φορές κάποιες ψευτοπατριωτικές αντικομμουνιστικές κορώνες, αλλά αυτές είναι προπέτασμα καπνού για να καλύψουν την υπεράσπιση ανθελληνικών κεφαλαιοκρατικών συμφερόντων. Η περίπτωση του ξεπουλήματος του ΟΛΠ στην Cosco, από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι απελπισμένες κραυγές Μητσοτάκη ότι αυτός και η ΝΔ θα προέβαιναν σε καλύτερο ξεπούλημα, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Εκτός, όμως, από την επίσημη ΝΔ, υπάρχουν και κάποια “εθνικόφρονα” παπαγαλάκια της ΝΔ, τα οποία ανα τακτά χρονικά διαστήματα βγάζουν το κεφάλι τους από τον βάλτο του φιλελευθερισμού, στον οποίο έχουν βουλιάξει, για να βγάλουν ορισμένες άναρθρες κραυγές ενός ψευδεπίγραφου πατριωτισμού, πριν ξαναβυθιστούν σ' αυτόν. Ένα απ' αυτά, αναφερόμενο πρόσφατα στην περίπτωση της Cosco, έγραψε τα εξής: “Μίσος για τις επιχειρήσεις, μίσος για τον ιδιωτικό τομέα από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, λοιπόν. Αυτή είναι η “δίκαια ανάπτυξη” που ευαγγελίζονται: ο θάνατος του επιχειρείν και η φτωχοποίηση των πάντων. Δείτε τι έγινε προ ημερών με την COSCO, μια τεράστια επένδυση που ο τόπος και η οικονομία του έχουν ανάγκη. Προκειμένου να καλυφθούν πολιτικά έναντι κάποιων “σκληρών” συνδικαλιστών, οι άνθρωποι του Μεγάρου Μαξίμου, έστησαν ένα θέατρο, γνωρίζοντας όμως ότι θα προκαλούσαν τη μήνη των Κινέζων (η COSCO είναι κρατική εταιρεία), μόνο και μόνο για να μείνουν κάποιοι εργατοπατέρες με την εντύπωση ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έκανε ό,τι μπορούσε”.
Το ξεπούλημα, δηλαδή, μιας τόσο νευραλγικής κρατικής θέσης, όπως είναι ο ΟΛΠ, στους Κινέζους καπιταλιστές του κομμουνιστικού κόμματος Κίνας, βαφτίζεται από τον τύπο αυτόν ως “μια τεράστια επένδυση που ο τόπος και η οικονομία του έχουν ανάγκη”! Το μόνο που πείραξε αυτόν τον “εθνικόφρονα” είναι τα “τσαλιμάκια” που έκανε η κυβέρνηση στην Cosco, πριν η τελευταία τραβήξει το αυτί στους συριζαίους ώστε να συμμορφωθούν πλήρως. Το ότι η Δημόσια Περιουσία της Χώρας ξεπουλάται σε ξένα χέρια, προφανώς δεν τον ενοχλεί καθόλου! Ούτε στα... μυθιστορήματα δεν συναντιέται τέτοιου είδους “εθνικοφροσύνη”.
Και επειδή ο έμμεσος προπαγανδιστής της ΝΔ, ο οποίος ουκ ολίγες φορές λοιδωρεί ασύστολα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με επιχειρηματολογία που προκαλεί τον γέλωτα, τελειώνει το κείμενό του λέγοντας ότι “η εθνομηδενιστική συγκυβέρνηση-παρωδία δεν θα πάει μακριά”, θα πρέπει να μάθει επιτέλους ότι εθνομηδενισμός, συν τοις άλλοις, είναι να ξεπουλάς και τα περιουσιακά στοιχεία της Πατρίδας και του Λαού. Γι' αυτό και ο εθνομηδενισμός αποτελεί κοινό στοιχείο και συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών