Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2016

Κασιδιάρης στα μούτρα του Μοσκοβισί: “Τελειώνει η Ευρώπη των τοκογλύφων, έρχεται η Ευρώπη των Εθνών” - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ευρωπαίος επίτροπος και υπάλληλος των διεθνών τοκογλύφων, Πιερ Μοσκοβισί, παρευρέθηκε σήμερα στο Ελληνικό κοινοβούλιο, με τον Ηλία Κασιδιάρη να του ασκεί δριμεία κριτική. Ο Κασιδιάρης τον αποκάλεσε "άσχετο" και τον κατηγόρησε ότι "προκαλεί και εμπαίζει τους Έλληνες, όταν δηλώνει πως το μνημόνιο αναβάθμισε το ελληνικό ΑΕΠ και δημιούργησε θέσεις εργασίας".

Χαρακτήρισε επίσης "οικονομικούς δολοφόνους και εγκληματίες" τα μέλη της κομισιόν και έκλεισε δηλώνοντας ότι: "Τελειώνει η Ε.Ε. των τοκογλύφων, έρχεται η Ευρώπη των Εθνών και των Πατρίδων".

Δείτε το βίντεο...

1 σχόλιο:

  1. Ο Μοσχοβισι δεν είναι Ευρωπαίος αλλά Εβραίος. Ο πατέρας του Εβραίος από Ρουμανία, έγινε το 1939 και σε ηλικία 15 ετών μέλος του κομμουνιστικού κόμματος Ρουμανίας, που ίδιοι οι Ισραηλίτες είχαν ιδρύσει. Εγκαταστάθηκε μεταπολεμικώς στην Παλαιστίνη για να βοηθήσει στην δημιουργία του σιωνιστικού κράτους. Το 1946 μεταναστεύει στην Γαλλία, όπου γνωρίζει την μέλλουσα σύζυγο του Εβραία πρόσφυγα από Πολωνία.
    Ο Πιέρ Μοσχοβισι πριν διοριστεί, «Ευρωπαίος» επίτροπος επί των οικονομικών, διετέλεσε υπουργός οικονομικών της εβραιοκρατούμενης Γαλλίας με το σοσιαλιστικό κόμμα διαδεχόμενος την Λαγκάρντ.

    Το επώνυμο του είναι Μόσχοβιτς, στην Ρουμανία όμως αυτή η σλαυϊκή κατάληξη πρσαρμοζόταν στην τοπική γλώσσα, έτσι έχουμε το Μπρέγκοβιτς να γίνεται Μπρεγκοβίσι. Ο Εβραίος μεγαλοβιομήχανος Καλμάνοβιτς ελέγετο Καλμάνοβισι. Αυτός ήταν από τους κυρίους χρηματοδότες του Κ.Κ.Ρουμανίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών