Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016

ΖΗΤΩ Η… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ: ΒΟΥΤΣΗΣ ΚΑΛΕΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

xrysh_augh
Γράφει ο Αντίοχος

Την απάντησή του στον γραφικό αντιπρόεδρο Μπουμπούκο, που μίλησε για… συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσής Αυγής (και δύο 24ωρα αργότερα ξεφτιλίστηκε πανελληνίως με την αποκάλυψη ότι παρακρατικοί εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους τον γιό του υπουργού Σκουρλέτη επέδραμαν και ασχημόνησαν σε γραφείο της… συνεργαζόμενης Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι…), έδωσε ο κομμουνιστής Βούτσης.
Μιλώντας, λοιπόν, στο κανάλι των μεγαλοεργολάβων (στο οποίο εμφανίζεται τακτικότατα – κάποιος λόγος θα υπάρχει βεβαίως…), ο κομμουνιστής προκάλεσε την ψευτοδεξιά νουδούλα των Μπουμπουκο-κούληδων να καταθέσει πρόταση ώστε με συνταγματικό τρόπο να....
αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή για τις θέσεις της!
Αυτοί είναι οι μεγάλοι… δημοκράτες, ψευτοδεξιοί κι αριστεροί -όλοι ίδιοι στο φαί και στα… Μνημόνια! Αλλά, πριν προλάβουν να δράσουν κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, ο λαός θα τους δώσει την απάντηση που τους αξίζει!
(ΥΓ): Λέτε η πρόταση για συνταγματικό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής, να μην ήταν και τόσο τυχαία; Δηλαδή, να έχει σχέση με το ότι η Χρυσή Αυγή θα γίνει αξιωματική αντιπολίτευσης της χώρας, όταν με το καλό θα συγκυβερνήσει η νουδούλα με τον ΣΥΡΙΖΑ και οι Βούτσηδες με τους Μπουμπούκους;

1 σχόλιο:

  1. O Bούτσης προσφάτως ανήρτησε σε ειδική πλάκα τα ονόματα Ισραηλιτών της Θεσσαλονίκης, που διετέλεσαν προπολεμικώς βουλευταί του ελληνικού κοινοβουλίου.
    Τα ονόματα έχουν ως εξής: Δανιήλ Αλλαλούφ, Αλβέρτος Τσένιο, Λέων Γκατένιο, Μεντἐς Μπενσαντζή, Ισαάκ Σιακκί, Δαυῒδ Σουλάμ, Μισέλ Καζές και Ζακ Βεντούρα. Οι τρείς τελευταίοι ήσαν βουλευταί του ΚΚΕ, το οποίο ελάμβανε το 20% των ψήφων στα ειδικά εκλογικά κέντρα για Εβραίους, ενώ στην επικράτεια το ΚΚΕ ελάμβανε 5,3%!
    Ο Ζακ Βεντούρα ανεδείχθη σε γραμματέα της ΟΚΝΕ το 1924, όταν το εβραιογενές Σ.Ε.Κ.Ε(Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδος) μετονομάσθη σε Κ.Κ.Ε, ενώ είχε ήδη απομακρυνθή από την σοσιαλδημοκρατική Β΄Διεθνή και ενταχθή στην νεοσύστατη Γ΄ των μπολσεβίκων της Μόσχας.

    Στην εκδήλωση για την τιμητική διάκριση των μισελλήνων Ισραηλιτών βουλευτών παρέστησαν επιδεικνύοντας την ευαρέσκεια τους ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητος Θεσσαλονίκης Δαυῒδ Σαλτιέλ και η βουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Ιουδαία από πλευράς μητέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών