Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2016

Σοκαριστική έκθεση της Europol: Τουλάχιστον 1.800 τζιχαντιστές βρίσκονται εντός της Ευρώπης, έτοιμοι για τρομοκρατικά χτυπήματα


Σοκαριστική έκθεση της Europol: Τουλάχιστον 1.800 τζιχαντιστές βρίσκονται εντός της Ευρώπης, έτοιμοι για τρομοκρατικά χτυπήματα

Την ζοφερή πραγματικότητα σχετικά με τις συνέπειες της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων παρουσίασε εκπρόσωπος της Europol, μιλώντας στην εφημερίδα Osnabrücker Zeitung.
Σύμφωνα με τα όσα είπε το Ισλαμικό Κράτος έχει δελεάσει περίπου 5.000 ξένους μαχητές από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σε επιχειρήσεις στη Συρία και το Ιράκ. Το ένα τρίτο από αυτούς έχει επιστρέψει στην Ευρώπη, κάτι που αντιστοιχεί σε περίπου 1.500-1.800 άτομα.
Αυτός ο αριθμός αφορά ΜΟΝΟ τους λαθρομετανάστες προηγούμενων χρόνων, οι οποίοι έχουν ήδη λάβει τα απαραίτητα έγγραφα και θεωρούνται «ευρωπαίοι», με την λογική της παγκοσμιοποίησης. Ο αριθμός, συνεπώς, των τζιχαντιστών στην Ευρώπη είναι πολύ μεγαλύτερος.
«Μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων, ή ξένοι μαχητές που.....
επιστρέφουν με διαβατήρια της ΕΕ ταξιδεύουν κατά κανόνα εντός της Ενωσης, με αυθεντικά ή πλαστά διαβατήρια», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Με γνώμονα την γνώση που έχει αποκομίσει η υπηρεσία από τις πολλές πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις που έχει εξαπολύσει το Ισλαμικό Χαλιφάτο, αυτοί οι τουλάχιστον 1.800, έχουν συναντηθεί με λαθρομετανάστες που προσφάτως εισέβαλαν ως «πρόσφυγες» στην Ευρώπη και είναι έτοιμοι να σπείρουν τον τρόμο.
Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων που πρεσβεύει η Μέρκελ, ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας και οι λοιποί πολιτικάντηδες συνεχίζει να θέτει εν αμφιβόλω την ασφάλεια των Ελλήνων και ευρωπαίων πολιτών. Μόνο τα εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης, με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή, μπορούν να σταματήσουν τον κατήφορο προς την καταστροφή.
Ακολουθεί το σχόλιο του Γιώργου Μάστορα

Σαν “ντόμινο” κινείται πλέον η ισλαμική τρομοκρατία σ΄όλη την Ευρώπη, καθώς η ειδική υπηρεσία η Europol εξέδωσε νέα προειδοποίηση για πιθανή δράση χιλιάδων τζιχαντιστών σε κάθε γωνιά της Γηραιάς Ηπείρου. Ο εκπρόσωπος της Europol έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα Osnabrücker Zeitung, κάνοντας λόγο για τουλάχιστον 5.000 μαχητές που πολεμούν στο Ιράκ και την Συρία και έχουν γεννηθεί σε ευρωπαϊκές χώρες.
Η Europol εκτιμά ότι από τους 5.000 μαχητές, περίπου το ένα τρίτο (δηλαδή 1.800 άτομα) έχουν επιστρέψει στις χώρες τους και είναι υποψήφιοι για μεγάλο τρομοκρατικό κτύπημα, ενώ δεν υπολογίζεται ο αριθμός εκείνων που έχουν ασπαστεί το Ισλαμικό Κράτος, αλλά δεν είναι γνωστοί στις αρχές. Ο εκπρόσωπος της Europol τόνισε, ωστόσο, ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν τις διαδρομές των προσφυγικών ροών για τις μετακινήσεις τους. «Μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων, ή ξένοι μαχητές που επιστρέφουν με διαβατήρια της ΕΕ ταξιδεύουν κατά κανόνα εντός της Ένωσης, με αυθεντικά ή πλαστά διαβατήρια», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η έκθεση της Europol δημοσιεύτηκε σε ένα κείμενο 55 σελίδων και αναφέρεται σε πιθανές επιθέσεις από μεμονωμένα άτομα, όπως έχει αρχίσει να εκδηλώνεται στην Γερμανία το συγκεκριμένο φαινόμενο. Η Europol αναφέρει επίσης, ότι οι τελευταίες επιθέσεις δεν είχαν οργανωθεί από το Ισλαμικό Κράτος, παρ' ότι ανέλαβε την ευθύνη τους. Επίσης, σημειώνεται πως μέσα στους υποψήφιους τρομοκράτες συγκαταλέγονται πολλές γυναίκες, η δράση των οποίων χαρακτηρίζεται «αρκετά πετυχημένη».
Βλέπουμε, λοιπόν, ότι ο κίνδυνος γενικευμένων επιθέσεων σ' ολόκληρη την Ευρώπη από τζιχαντιστές συνεχώς αυξάνεται, όπως παραδέχεται και η ίδια η Europol. Και φυσικά, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να αποτελέσει, δυστυχώς, και η Χώρα μας πεδίο εφαρμογής των αποτρόπαιων και φρικαλέων μεθόδων των φανατικών τζιχαντιστών, οι οποίοι εφόσον δεν λογαριάζουν στο ελάχιστο την δική τους ζωή το ίδιο ακριβώς πράττουν και για τις ζωές των “απίστων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών