Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 04, 2016

Το πολυπολιτισμικό Λονδίνο δρέπει τους καρπούς της παγκοσμιοποίησης: Σοκαριστική επίθεση με μαχαίρι – Λουτρό αίματος με 1 νεκρή και 5 τραυματίες


Το πολυπολιτισμικό Λονδίνο δρέπει τους καρπούς της παγκοσμιοποίησης: Σοκαριστική επίθεση με μαχαίρι – Λουτρό αίματος με 1 νεκρή και 5 τραυματίες

Τα ξημερώματα πραγματοποιήθηκε μία επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο στα πρότυπα της επιθέσεως «Σύριου πρόσφυγα» που έγινε τις προάλλες στη Γερμανία.
Συγκεκριμένα, ο δράστης ο οποίος έχει συλληφθεί,  επιτέθηκε με μαχαίρι σε ανυποψίαστους πολίτες στην πλατεία Ράσελ της πρωτεύουσας της Αγγλίας σκοτώνοντας μια γυναίκα ηλικίας 60 ετών και τραυματίζοντας ακόμη πέντε άτομα.
«Άκουσα μια κραυγή και όταν έφτασα στην....
πλατεία είδα ένα κορίτσι να βρίσκεται στο έδαφος με αίμα να τρέχει από την πλάτη της» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.
Άλλοι μάρτυρες αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο δράστης να είχε και συνεργούς καθώς υποστηρίζουν ότι λίγο μετά την επίθεση είδαν ένα ή δύο άτομα να αποχωρούν από το σημείο «βιαστικά».

Οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει την εθνικότητα του δράστη για προφανείς «αντιρατσιστικούς» λόγους και ήδη επιχειρούν να εμφανίσουν ως κίνητρο την «ασταθή ψυχική του κατάσταση».
«Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η κατάσταση της ψυχικής υγείας του δράστη είναι σημαντικός παράγοντας στην υπόθεση αυτή και πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος. Φυσικά, στο στάδιο αυτό όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ενώ το ενδεχόμενο της τρομοκρατίας ως κινήτρου, πρέπει επίσης να ερευνηθεί», δήλωσε ο Μαρκ Ρόλεϊ, αξιωματούχος της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λονδίνου.
Το γεγονός ότι αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο της τρομοκρατίας, δεν ανακοινώνεται η εθνικότητα του δράστη και ήδη έχουν αρχίσει οι «υποθέσεις» περί «τρελλού», αποτελούν σαφή ένδειξη ότι ο δράστης είναι ισλαμιστής και οι αρχές προσπαθούν να κρύψουν άλλη μία επίθεση ισλαμικής υφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών