Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 04, 2016

Η Λέσβος...."τελείωσε" ως τουριστικός προορισμός λόγω λαθρομεταναστών. 70% μείωση των αφίξεων


Οικονομική καταστροφή στη Λέσβο: Κοντά στο 70% η μείωση των αφίξεων

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τουλάχιστον θα πάρουν το βραβείο Νόμπελ...και έβγαλαν και μια φωτογραφία με την Τσουλί.

Μετά την καταστροφή της κοινωνικής τους ειρήνης και της ασφάλειάς τους οι κάτοικοι της Λέσβου βιώνουν μία ακόμα συνέπεια του «προσφυγικού», ήτοι την καταβαράθρωση της εικόνας του νησιού και της κατά περίπου 70% μείωσης των αφίξεων τουριστών.
Τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η διεύθυνση του αεροδρομίου της Μυτιλήνης μιλούν επίσημα για μείωση αφίξεων στη Λέσβο επιβατών εξωτερικού το μήνα Ιούλιο, κατά 62,8%.
Συγκεκριμένα στη Λέσβο τον Ιούλιο ήρθαν 6.841 Ευρωπαίοι τουρίστες με 47 πτήσεις του εξωτερικού όταν τον αντίστοιχο μήνα του 2015 είχαν έλθει 18373 άτομα με 130 πτήσεις! Ανάλογη ήταν η....
μείωση και τον Ιούνιο που στη Λέσβο έφθασαν 4.825 τουρίστες, όταν τον περσινό Ιούνιο οι αφίξεις ήταν 15.026. Σε ποσοστό, η μείωση των αφίξεων του Ιουνίου ανέρχονταν σε 67,89%.
Συνολικά, το τετράμηνο της φετινής τουριστικής περιόδου, δηλαδή τους μήνες Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο ήρθαν στη Λέσβο 16.745 τουρίστες. Την αντίστοιχη περσινή περίοδο στο νησί είχαν φθάσει 47.479. Δηλαδή σε επίπεδο τετραμήνου, η μείωση των αφίξεων ανέρχεται σε ποσοστό 64,73%.
Πρόκειται, βεβαίως, για μία άνευ προηγουμένου οικονομική καταστροφή, η οποία σε συνδυασμό με την μνημονιακή οικονομική πολιτική της κυβέρνησης θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο λουκέτο εκατοντάδων επιχειρήσεων του νησιού.
Σύμφωνα, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, πάντως, στο Μέγαρο Μαξίμου δεν έχουν ανησυχία, αφού ο Τσίπρας νομίζει ότι οι τουρίστες που δεν πάνε Λέσβο, θα πάνε... Μυτιλήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών