Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 07, 2016

Έρχεται "μαύρος" Χειμώνας και πείνα στη Χίο....72% κάτω ο τουρισμός στο νησί λόγω..."αλληλεγγύης" και "συνταγματικού τόξου"


Οι “αλληλέγγυοι” του «συνταγματικού τόξου» βούλιαξαν και τον τουρισμό της Χίου - 71,65% κάτω!

Μετά από τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε ο αερολιμένας της Λέσβου, ήρθε η σειρά αυτού της Χίου. Με παρόμοια αποτελέσματα, που δείχνουν τον τουρισμό του νησιού στον πάτο!
Έτσι, ο φετινός Ιούνιος έκλεισε με πτώση της τάξης του 70% σε σχέση με τον περυσινό, ενώ ο φετινός Ιούλιος με πτώση 71,65% σε σχέση με τον περυσινό!
Αισθητή είναι και η μείωση στις κινήσεις των αεροσκαφών του εξωτερικού αφού τον Ιούλιο του 2015 είχαν καταγραφεί 50 ενώ φέτος μόλις 18.
Και βέβαια, δε φταίνε τα.....
«προσφυγάκια» για την μεγάλη πτώση (αυτοί όπου πους χειραγωγεί να πάνε η Νέα Τάξη Πραγμάτων, πάνε), αλλά οι εγχώριοι υπάλληλοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που εκτελούν πρόθυμα τις διαταγές που λαμβάνουν και οι οποίοι ασφαλώς και έχουν ονοματεπώνυμα: Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος, Δημήτρης Κουτσούμπας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Φώφη Γεννηματά, Βασίλης Λεβέντης και Σταύρος Θεοδωράκης.
Αρκεί να τους θυμηθούν οι Χιώτες και στις εκλογές, για να τους εκφράσουν την… ευγνωμοσύνη τους, γιατί εξαιτίας της «προσφυγικής» πολιτικής τους θα πεινάσουν αυτοί και τα παιδιά τους!  
Εθνικισμός.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών