Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 07, 2016

Απόπειρα βιασμού αμερικανίδας “αλληλέγγυας” από τρεις «πρόσφυγες» - Την απομόνωσαν σε παραλία της Πιερίας όπου τους συνόδευε για "διακοπές"!


Απόπειρα βιασμού αμερικανίδας “αλληλέγγυας” από τρεις «πρόσφυγες» - Την απομόνωσαν σε παραλία της Πιερίας όπου τους συνόδευε για διακοπές!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γρηγορείτε Έλληνες της Πιερίας. Ένας από τους 3 αγνοείται και αναζητεί τη νέα...Μυρτώ.
 
Από ό,τι φαίνεται οι «αλληλέγγυες» δεν γλιτώνουν από τους «πρόσφυγες» επειδή τους περιθάλπτουν και τους υποδέχονται.
Σύμφωνα, λοιπόν, με το αστυνομικό ρεπορτάζ, μία ομάδα «αλληλέγγυων» πήρε κάποιους «πρόσφυγες» από την Σίνδο και τους πήγε εκδρομή στην Πιερία! Εκεί, εις τας εξοχάς, τρία «προσφυγάκια» προσπάθησαν να απομονώσουν 20χρονη αμερικανίδα «εθελόντρια» με σκοπό να την βιάσουν. Τελικώς αυτή κατάφερε να ξεφύγει και να καταγγείλλει το περιστατικό στην Αστυνομία, που προέβη σε δύο συλλήψεις.
Το πρώτο που χρήζει προσοχής είναι ότι οι «αλληλέγγυοι» πήραν τους «πρόσφυγες» για εκδρομή. Εδώ προφανώς κρύβεται μία υπόθεση διακίνησης λαθρομεταναστών, που απλώς πήγε στραβά. Το δεύτερο είναι ότι.....
πήραν τους λαθρομετανάστες και τους μετέφεραν σε άλλη περιοχή, με αποτέλεσμα ένας επίδοξος βιαστής αυτή τη στιγμή να κυκλοφορεί ελεύθερος και ανεξέλεγκτος στην Πιερία.
Πάντως, ενώ σε ολόκληρη την Ευρώπη συμβαίνουν αυτά και οι διάφορες ΜΚΟ αποκρύπτουν τις ειδήσεις, για να προφυλάξουν το «προφίλ» των «προσφύγων», φανταστείτε τι συνέβη στην αμερικανίδα, ώστε να φτάσει στην καταγγελία, παρά τις προφανείς πιέσεις που δέχτηκε από τους «συντρόφους» της.
Η κυβέρνηση έχει αφήσει την εξόχως επικίνδυνη κατάσταση με τους λαθρομετανάστες στην ευθύνη αργυρώνητων ΜΚΟ, που δεν νοιάζονται για τίποτε άλλο πέρα από την είσπραξη των κονδυλίων. Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων είναι εγκληματική. Πολύ περισσότερο όταν αυτή ακολουθείται από μία κυβέρνηση με σοβαρότητα τσίρκου σε περιοδεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών