Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 15, 2016

Έγκλημα κατά του ΈΘνους από το "συνταγματικό τόξο"....Μαζικές αποδόσεις ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς μαζί με δικαίωμα ψήφου!



Μια τεράστια απάτη φέρνει στην δημοσιότητα η σελίδα newpost αναφορικά με την χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς. Σύμφωνα με τα στοιχεία, δεκάδες αλλοδαποί προσκόμισαν πλαστά πιστοποιητικά στις αρμόδιες αρχές και με αυτόν τον... ευτελή τρόπο κατάφεραν να εξαπατήσουν και να πολιτογραφηθούν ώς Έλληνες πολίτες.
Σύμφωνα με το πόρισμα φωτιά που έρχεται στην δημοσιότητα, την τελευταία 15ετία έπειτα από....
επιθεωρήσεις σε 88 αποφάσεις χορήγησης ελληνικής ιθαγένειας που εκδόθηκαν από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τη Γενική Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης, προκύπτει ότι οι περισσότεροι αλλοδαποί κατέθεσαν "μαϊμού" πιστοποιητικά.

Το ερώτημα που αβίαστα προκύπτει είναι αν όντως εξαπατήθηκαν οι αρμόδιοι ή υπάρχει δόλος και... κονόμα πίσω από αυτή την διαδικασία. Καθόλου απίθανο και πολιτική κάλυψη από όσους ψηφίζουν  ανέγερση τεμένους, σύμφωνα συμβίωσης ομοφυλοφίλων και εποικισμό της Ελλάδας από αλλοδαπούς. Πώς αλλιώς μπορεί να δεχτεί ο μέσος πολίτης την εξαπάτηση μιας συντεταγμένης πολιτείας με αυτόν τον κατάπτυστο και αστείο τρόπο;
Επιπλέον, αξίζει να υπογραμμιστεί και να μεταφερθεί στους αγγράματους και ανθέλληνες του Μαξίμου, ότι την Ιθαγένεια την προσφέρει ο Θεός και ως εκ τούτου, δεν χαρίζεται από την πολιτεία. Η πολιτεία μπορεί θεωρητικά να προσφέρει την υπηκοότητα σε ξένους και αυτό κάτω από αυστηρότατες προϋποθέσεις, ειδικότερα σε μια κοινωνία όπως η ελληνική η οποία αντιμετωπίζει μείζον και οξύτατο δημογραφικό ζήτημα.
Η Χρυσή Αυγή υιοθετεί πλήρως την άποψη του Ηρόδοτου επί του ζητήματος: “Όμαιμον, ομότροπον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον”. Αυτά είναι τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά του Έλληνα. Κοινό αίμα (καταγωγή), κοινή συμπεριφορά και αντίληψη (παράδοση), κοινή γλώσσα και κοινή θρησκεία.
Και μόνον η εξέταση του αιτήματος των αλλοδαπών για χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας αποτελεί όχι απλά πολιτικό ατόπημα, αλλά έγκλημα κατά του Έθνους, της Παράδοσης και των επόμενων γενιών. Να αποδοθούν άμεσα οι ανάλογες ποινές σε όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση!
Η Χρυσή Αυγή δεσμεύεται να καταργήσει όλες τις εθνοπροδοτικές διατάξεις των Μεταπολιτευτικών Κυβερνήσεων.
Y.Γ.: O "πατριώτης" Πάνος Καμμένος ακόμη να παραιτηθεί;

1 σχόλιο:

  1. http://kourdistoportocali.com/news-desk/h-fovismeni-merkel-ke-o-anyparktos-tsipras-stelnoun-tin-chrysi-avgi-sto-14/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών