Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 14, 2016

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, οι “νταβατζήδες” μένουν!


Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, οι “νταβατζήδες” μένουν! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

“Κλέφτες φτωχοί και άρχοντες με άμαξες και άτια,
κλέφτες χωρίς μία πήχη γη και κλέφτες με παλάτια,
ὁ ένας κλέβει όρνιθες και σκάφες για ψωμί
ο άλλος το έθνος σύσσωμο για πλούτη και τιμή.”
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ

Είκοσι ολόκληρους μήνες κυβερνά η αριστερά, η οποία υποτίθεται ότι θα κτυπούσε το τέρας της διαπλοκής! Όπως όλοι γνωρίζετε, δεν έκανε και όπως πιστεύουμε δεν πρόκειται να κάνει τίποτε. Απλά, την θέση κάποιων από τους “νταβατζήδες”, όπως είχε αποκαλέσει τα αφεντικά της διαπλοκής πρώην πρωθυπουργός, θα παραμεριστούν και την θέση τους θα πάρουν άλλοι. Λόγια του αέρα λοιπόν και ψέματα προεκλογικά οι μεγαλοστομίες των νεομπολσεβίκων.
Χαρακτηριστικό σημάδι για το ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο τα όσα....
συμβαίνουν στην εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων. Σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο και βεβαίως και το ΚΚΕ συμμετέχει σε μία φαρσοκωμωδία και μόνη δύναμη αντίστασης στέκει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που έχει πολεμηθεί σκληρά από το τέρας της διαπλοκής, από τα κανάλια της διαφθοράς τα οποία με τρόπο τυραννικό κατευθύνουν την δημόσια ζωής της χώρας εδώ και τρεις σχεδόν δεκαετίες.
“Ποιος θα ξεχάσει τις Χρυσαυγιάδες;”
Δεν ήταν μόνον οι πολιτικοί μας αντίπαλοι που έστησαν εναντίον μας μία πρωτοφανή σκευωρία, η οποία μας οδήγησε στην φυλακή, ήταν και τα κανάλια. Ποιος θα ξεχάσει τις Χρυσαυγιάδες σε όλα τα δελτία ειδήσεων όλων των τηλεοπτικών σταθμών; Ποιος θα ξεχάσει τους ατέλειωτους ποταμούς λάσπης χωρίς αντίλογο από όλους αυτούς που παριστάνουν τους Ηρακλείς της πολυφωνίας και της δημοκρατίας;
Γιατί πολεμούν όμως με τόσο πάθος την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Είναι οι Ιδέες μας, είναι το γεγονός ότι κυριαρχούνται τα ΜΜΕ από ορφανά του Μαρξ; Όχι, δεν είναι όλα αυτά ή μάλλον μόνον αυτά, είναι προπαντός το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει υπογράψει καμία συμφωνία με κανέναν από τους βαρόνους της… Κολομβίας της Ευρώπης, που λέγεται Ελλάδα. Είναι το γεγονός ότι είμαστε ασυμβίβαστοι και δεν χρωστάμε σε κανέναν και είναι και η μεγάλη τους λύσσα γιατί παρ’ όλη την πολεμική τους δεν μπόρεσαν να μας λυγίσουν και αντί να τελειώσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όπως ήθελαν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δυναμώνει!
Από την άλλη πλευρά, γιατί οι “νταβατζήδες” να σεβαστούν τους πολιτικούς του κατεστημένου, όταν όλοι τους στην πραγματικότητα είναι εξαρτώμενοι από αυτούς, εάν όχι υπάλληλοι τους; Ζούμε στον καιρό της πλουτοκρατίας. Την χώρα εξουσιάζουν όχι οι Άριστοι, αλλά αυτοί που έχουν στα χέρια τους το χρήμα, ένα βρώμικο χρήμα με το οποίο έχουν εξαγοράσει τους πάντες. Όμως στον κόσμο αυτό αξίζει μόνο ό,τι δεν αγοράζεται και δεν πουλιέται και έτσι στην περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έπεσαν πάνω σε τοίχος, σε κάστρο απόρθητο.
Ένα ανελεύθερο καθεστώς
Αυτό το ανελεύθερο καθεστώς στο οποίο κυρίαρχο είναι το τέρας της διαπλοκής, είναι φαινόμενο σημερινό; Όχι, βέβαια και στο σημείο αυτό ας δούμε τι γράφει στα τετράδια των σκέψεών του στην δεκαετία του ’30 ο Ιωάννης Μεταξάς: «…Αυτή λοιπόν η Δημοκρατία –η Democracy- είναι το παιδί του Καπιταλισμού. Είναι το όργανο με το οποίο ο Καπιταλισμός κυριαρχεί επάνω στη λαϊκή μάζα. Είναι το όργανο με το οποίο κατορθώνει ο Καπιταλισμός να παριστάνη τη θέλησί του ως τη λαϊκή θέλησι…Χρειάζεται για τον ίδιο λόγο εφημερίδες, άρα μεγάλα κεφάλαια. Χρειάζεται εκλογική οργάνωσι κάθε φορά και εκλογικούς αγώνες, άρα χρήματα… Λοιπόν η Δημοκρατία είναι το μονογενές και γνήσιον παιδί του Καπιταλισμού, και το όργανό του που επιβάλλει τη θέλησί του κάνοντάς τη ’νε να φαίνεται ως η λαϊκή θέλησι.»
Αυτή είναι η ψευτοδημοκρατία τους και αυτό είναι το ψευτορωμαίικο, ένα γνήσιο τέκνο του καπιταλισμού, ο οποίος στις ημέρες μας έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις και έχει σπάσει τα εθνικά σύνορα. Σαν αντίπαλο δέος κάποιοι επιμένουν να παρουσιάζουν το τέρας του μπολσεβικισμού. Ή καπιταλισμός ή μπολσεβικισμός λοιπόν. Τίποτε άλλο δεν υπάρχει γι’ αυτούς που εξουσιάζουν σήμερα τον κόσμο.
Ενάντια σε μπολσεβικισμό και καπιταλισμό
Πριν ακόμη την πτώση των κομμουνιστικών καθεστώτων ο Αλαίν ντε Μπενουά στο βιβλίο του “ο προσδιορισμός του κυριοτέρου εχθρού” έγραφε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 τα εξής χαρακτηριστικά:  «Θα πράξουμε το παν, παν ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να μην χρειασθούμε ποτέ να επιλέξουμε μεταξύ Ανατολής και Δύσεως, φιλελευθερισμού και κομμουνισμού… Επειδή, όμως, κατά πολλούς η σκιά μιας παρόμοιας προοπτικής διαγράφεται στον ορίζοντα, πρέπει να γνωστοποιήσουμε την θέση μας. Κάθε δικτατορία είναι απεχθής, αλλά κάθε παρακμή είναι ακόμη απεχθέστερη… Ορισμένοι δεν δύνανται να υποταχθούν στην ιδέα, ότι είναι δυνατόν μια ημέρα να αναγκασθούν να φορέσουν το πηλήκιο του Ερυθρού Στρατού. Όντως, είναι μια φρικτή προοπτική. Δεν μας είναι όμως δυνατόν, εν τούτοις, να υποφέρουμε την ιδέα, ότι θα είμεθα μια ημέρα υποχρεωμένοι να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας, τρώγοντας χάμπουργκερς από το Μπρούκλιν».
Φυσικά ο μεγάλος Γάλλος Εθνικιστής διανοούμενος όταν έγραφε τα παραπάνω δεν φανταζόταν ότι ο μπολσεβικισμός θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος από αυτούς τους ίδιους, οι οποίοι και τον είχαν δημιουργήσει! Έτσι, λοιπόν, απομένει σύμφωνα με τον συλλογισμό του η άλλη “φρικτή προοπτική”, δηλαδή η στυγνή πραγματικότητα της παγκοσμιοποίησης, η πραγματικότητα μιας παγκόσμιας επιβολής του “american way of life”.
Εμείς οι Χρυσαυγίτες πιστεύουμε σε έναν άλλον κόσμο, στον κόσμο των Εθνών και των Πατρίδων, στον κόσμο των εθνικών πολιτισμών και της Παραδόσεως, στον κόσμο των Μύθων και της Ιστορίας. Ούτε γκουλάγκ, ούτε χάμπουργκερς από το Μπρούκλιν. Έθνος, Πατρίδα και Παράδοση, αυτό είναι το όνειρο μας. Και το όνειρο αυτό γίνεται κάθε ημέρα που περνά όλο και περισσότερο αληθινό. Γίνεται αληθινό μέσα στο ζόφο μιας κοινωνίας που κυνηγάει πόκεμον, αντί να αναζητεί τα χαμένα της Ιδανικά, το μοναδικό στήριγμα για να επιβιώσει ένα Έθνος με χιλιάδων χρόνων Ιστορία όπως το Ελληνικό!
Ο Εθνικισμός μας είναι η ποίηση ενός κόσμου που έρχεται, είναι το τελευταίο κάστρο του Ανθρώπου απέναντι στο κτήνος του υλισμού και ο άνεμος του Εθνικισμού ήδη λυσσομανά σε ολόκληρη την Ευρώπη και στην Ελλάδα με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία οι μεγάλοι ένοχοι της καταστροφής του λαού μας την μισούν με πάθος και το μίσος τους αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι είμαστε στον σωστό δρόμο.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών