Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 09, 2016

Σενάρια στο Μαξίμου για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες: Ας το τολμήσουν! Μόνοι κερδισμένοι οι Έλληνες Εθνικιστές


Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του! Η εν λόγω λαϊκή ρήση δεν απευθύνεται μόνο στους κυβερνώντες του Σύριζα που καταρρέουν, αλλά συλλήβδην στο "συνταγματικό τόξο" που σε μια πιθανή πρόωρη προσφυγή στις κάλπες θα αντιμετωπίσει την αμείλικτη λαϊκή ετυμηγορία.

Ο Ελληνικός Λαός έχει καταλάβει για τα καλά το θέατρο που παίζουν οι "δημοκρατικές δυνάμεις" της χώρας που μοναδικό σκοπό έχουν την διατήρηση ή την κατάληψη της εξουσίας με μέσο την άμεση και υποτακτική εξυπηρέτηση των μνημονιακών επιταγών.

Εδώ και λίγες μέρες τα καθεστωτικά μέσα διακινούν για ακόμη μια φορά σενάρια πρόωρων εκλογών ως την μόνη διέξοδο διαφυγής για τον Τσίπρα. Μπορεί το Μέγαρο Μαξίμου και οι υπουργοί του Σύριζα να....
δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία πως οι επόμενες εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν όταν η κυβέρνηση εξαντλήσει την τετραετία, δηλαδή το 2019, ωστόσο όπως φαίνεται όλα είναι ακόμα ανοιχτά.
Οι παρασκηνιακές συζητήσεις στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ φουντώνουν και πληροφορίες αναφέρουν πως από το περιβάλλον του πρωθυπουργού ακούγονται ψίθυροι για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες στα μέσα ή προς το τέλος του φθινοπώρου. Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας δεν φαίνεται να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο, αφού είναι πολλά τα ανοιχτά θέματα. Στο κεφάλαιο οικονομία, άγχος προκάλεσε στην κυβέρνηση η υστέρηση των εσόδων και ο φόβος για πιθανή ενεργοποίηση του κόφτη. Με δεδομένο ότι η κυβέρνηση δεν έχει μεγάλες αντοχές για λήψη νέων μέτρων, η επιλογή για πρόωρη προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία δεν θα προκαλέσει έκπληξη.
Ήδη στο Μαξίμου τρομάζουν από την έντονη κοινωνική δυσφορία ομάδων που πλήττονται από επώδυνα μέτρα (συνταξιούχοι, επαγγελματίες κ.ά.). Μάλιστα αυτό αποτυπώνεται και δημοσκοπικά με τη σταθερή υποχώρηση της δημοτικότητας του Σύριζα, την οποία όμως δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης πλην της Χρυσής Αυγής που εμφανίζει διαρκή άνοδο.
Την ίδια στιγμή σε ένα μήνα από τώρα, το φθινόπωρο, αναμένονται πολύ σκληρές διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς για τη δεύτερη αξιολόγηση, καθώς στο τραπέζι θα βρεθούν τα εργασιακά. Στην περίπτωση που η κυβέρνηση υποχωρήσει για ακόμη μια φορά στις απαιτήσεις των τοκογλύφων δανειστών, τότε δεν αποκλείεται ο Αλέξης Τσίπρας να καταφύγει σε εκλογικό αιφνιδιασμό, ώστε να προλάβει τη δυναμική της ΝΔ.
Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που καταρρέει η μοναδική σταθερή δύναμη εθνικής αντίστασης που τυγχάνει ολοένα ευρύτερης απήχησης και αποδοχής στην ελληνική κοινωνία είναι η Χρυσή Αυγή. Ας τολμήσουν λοιπόν, για όποιο λόγο θα προφασιστούν, να προχωρήσουν σε εκλογές. Νικητής θα αναδειχθεί ο Ελληνικός Λαός και ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή!
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, φορείς του εθνοκτόνου μνημονίου, δεν τολμούν να έρθουν αντιμέτωποι με την αμείλικτη λαϊκή ετυμηγορία, που θα αναδείξει την Χρυσή Αυγή ενδυναμωμένη ως την μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης".

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών