Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 09, 2016

Λύσσαξαν τα φερέφωνα του Σύριζα και των νταβατζήδων με την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Τήνο


Λύσσαξαν τα φερέφωνα του Σύριζα και των νταβατζήδων με την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Τήνο

Εφημερίδα των Συντακτών: Να μην τους ανοίξουν την πόρτα!
Μ. Πυργιώτη στα "Παραπολιτικά Fm": Να μην τους επιτρέψουν να σηκώσουν την εικόνα!

Βλέπουν εφιάλτες ακόμα και στον ξύπνιο τους τα φερέφωνα των αποκομμάτων του "δημοκρατικού τόξου" και των νταβατζήδων αναφορικά με την δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής εντός και εκτός βουλής.
Σήμερα η "Εφημερίδα των συντακτών", το κατ΄ εξοχήν φερέφωνο του Σύριζα που έχει πάρει εργολαβία την συστηματική συκοφάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών με ένα ολοσέλιδο παραλήρημα καλεί τους πάντες να προχωρήσουν σε έναν αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό αποκλεισμό των εκπροσώπων της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Χώρα.
Συγκεκριμένα, ο...
αντικειμενικός δημοσιογράφος Χ. Παπαδόπουλος κάνοντας ένα οδυνηρό γι΄ αυτόν ιστορικό της περυσινής παρουσίας των βουλευτών Η. Κασιδιάρη και Η. Παναγιώταρου στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στην Τήνο καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους βουλευτές των Κυκλάδων, τον Μητροπολίτη Σύρου, τους εκπροσώπους του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, τον περιφερειάρχη, τον έπαρχο, τον δήμαρχο και γενικότερα όποιον μιλά ελληνικά να κλείσουν την πόρτα στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Ένας άνθρωπος που πιθανότατα δεν έχει περάσει ούτε απ΄ έξω από εκκλησία και προπαγανδίζει τον διαχωρισμό κράτους - εκκλησίας, την αθεΐα και τους τζιχαντιστές τολμά και μιλά για τα Ιερά και τα Όσια της Ορθοδόξου Πίστης μας, καθώς όπως προφασίζεται: "76 χρόνια από το ολοκαύτωμα για την Ευρώπη και τον κόσμο, νοσταλγοί των ναζί στην Ελλάδα του 21ου αιώνα και πολιτικοί συνεχιστές τους θέλουν να δείχνουν ότι γιορτάζουν στην Τήνο, αν και ο Δεκαπενταύγουστος είναι συνδεδεμένος με την λαϊκή αντίσταση στον ναζισμό και τον φασισμό".
Βέβαια, όταν είσαι άσχετος και εμπαθής, τέτοιες μπούρδες γράφεις! Ενημερώνουμε τον "έγκριτο" δημοσιογράφο πως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τους νομίμως εκλεγμένους εκπροσώπους του Ελληνικού λαού και οποιονδήποτε πολίτη από το να συμμετέχει στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της Ορθοδοξίας μας.
Αν τον ενοχλεί που το χριστεπώνυμο πλήθος αναγνωρίζει και υποδέχεται θερμά τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής για τον Αγώνα που δίνουν για Ελλάδα και Ορθοδοξία, ας αγοράσει από τώρα ένα μπουκάλι ξύδι!
Αν πρέπει κάποιοι χριστέμποροι και θεομπαίχτες κα Πυργιώτη - επειδή ζητήσατε σήμερα από ραδιοφώνου να περιθωριοποιηθούν οι Χρυσαυγίτες - να αποκλειστούν από τις εορταστικές εκδηλώσεις είναι οι άθεοι και τουρκολάγνοι πολιτικάντηδες που από την μια ψηφίζουν για την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα και από την άλλη πηγαίνουν στην Τήνο για τους... μεγάλους σταυρούς όπως λέει και ο λαός.
Η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον Λαό και την Ορθόδοξη Πίστη του και ο νοών νοείτω!
Διαβάστε επίσηςΤα γιουσουφάκια της ψευτοδεξιάς ψήφισαν και με τα δύο χέρια ΝΑΙ στο ισλαμικό τζαμί - BINTEO
Η Χρυσή Αυγή παρούσα στους εορτασμούς της Παναγίας στην Τήνο - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών