Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 17, 2016

Ο ιδρυτής του ΚΚΕ, εβραίος Αβραάμ Μπεναρόγια ήταν ο εν Ελλάδι κολλητός του ιδρυτή του Ισραήλ, Δαβίδ Μπεν Γκουριόν!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μάθετε ότι το ΚΚΕ είναι εβραϊκό δημιούργημα, που ακολουθεί πιστά, από την πρώτη στιγμή, τις επιδιώξεις του διεθνούς σιωνισμού.

Στα «Εβραϊκά Χρονικά» Ιουνίου 2013 που μόλις κυκλοφόρησαν από το «Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος» υπάρχει ένα τετρασέλιδο αφιέρωμα στον Σιωνιστή Ιδρυτή του Κράτους του Ισραήλ, Δαβίδ Μπεν Γκουριόν (1886-1973). Εκεί αποκαλύπτονται τα εξής άκρως ενδιαφέροντα που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό:

Την εποχή των Βαλκανικών Πολέμων, ο Μπεν Γκουριόν σπούδαζε στην Θεσσαλονίκη κι εκεί έγινε στενός φίλος του εβραίου ιδρυτή του ΚΚΕ, Αβραάμ Μπεναρόγια. Όταν ο Μπεναρόγια ίδρυσε την «Φεντερασιόν» (τον πρόδρομο του ΚΚΕ)...
ο Μπεν Γκουριόν ήταν ένα από τα πλέον δραστήρια μέλη της. Ο μετέπειτα ιδρυτής του Ισραήλ, ήταν φανατικός Σοσιαλιστής και δίδασκε Εβραϊκή Γλώσσα και Σοσιαλισμό στους ατυχείς Θεσσαλονικείς, ξεκινώντας από τον Πατριάρχη Αβραάμ.

Ακόμη, σύμφωνα με το επίσημο περιοδικό των Ελλήνων Εβραίων, που παραθέτει δηλώσεις του ιδίου του Μπεναρόγια, ο Μπεν Γκουριόν ήταν από τότε Σιωνιστής (δηλαδή φανατικός εβραίος Εθνικιστής), αλλά αυτό καθόλου δεν ενοχλούσε τα υπόλοιπα μέλη της «Φεντερασιόν». Μόνο ο Ελληνικός Εθνικισμός τους ενοχλούσε…

Εφημερίδα «Στόχος»

1 σχόλιο:

 1. O Mπεν Γκουριόν εγκαταστάθηκε στην Θεσσαλονίκη για να μάθει την τουρκική γλώσσα και να παρακολουθήσει την οθωμανική νομική σχολή. Τελικώς απέτυχε του σκοπού του και μετά μερικούς μήνες έφυγε για να συνεχίσει το σιωνιστικό έργο του. Ο Μπεν Γκουριόν κατήγετο από Πολωνία, ήταν δλδ εσκενάζυ Εβραίος και δεν αισθανόνταν άνετα με τους σεφαραδίτες που ομιλούσαν την ισπανική γλώσσα ενώ αυτός την γίντις (γερμανική διάλεκτος των εσκανάζυ)
  Άλλαξε το γίντις επώνυμο του Grun ήτοι πράσινος σε Μπεν Γκουριόν προς τιμή του ομωνύμου Ιουδαίου πολεμάρχου του Βαρχομπά (Μπαρ Κοχμπά) που εμφανίστθηκε ως ο Μεσσίας του «περιουσίου λαού» στα μέσα του 2ου μ.Χ αιώνος.
  Η επανάσταση κατά της ρωμαϊκής κυριαρχίας οδήγησε σε σφαγές εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων στην Κύπρο και Κυρήνη από τους μανιασμένους Ισραηλίτες. Το αποτέλεσμα να τους εξοντώσουν οι Ρωμαίοι , να καταστρέψουν τον δεύτερο ναό και να απαγορεύσουν την διαμονή στην Ιερουσαλήμ.
  Οι εν Ελλάδι Ισραηλίτες ηγέτες πολλάκις αναφέρονται σε ομοθρήσκους τους. Παραπλανητικό ψεύδος!
  Ο Μπεν Γκουριόν, ο πρώτος πρόεδρος του σιωνιστικού κράτους, ήτο διακηρυγμένος άθεος, όπως φυσικά και ο κομμουνιστής Αβραάμ Μπεναρόγια. Από δημοσκοπήσεις στο Ισραήλ διαφαίνεται ότι το 65% των Ισραηλινών δεν θρησκεύεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών