Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 17, 2016

VENCEREMOS ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ! ΟΙ ΚΑΣΤΡΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΒΑΝΑΣ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Καταρρέει ο κομμουνισμός παντού και επιστρέφει πρόθυμα στο δίδυμο αδερφάκι του, τον καπιταλισμό.

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ενώ η κόκκινη Κούβα (που το έχει γυρίσει στον μέχρι πρότινος… τρισκατάρατο καπιταλισμό για να επιβιώσει) βουλιάζει από τουρίστες –κυρίως Αμερικάνους «ιμπεριαλιστές» και «φονιάδες των λαών»- και ενόψει τακτικών αεροπορικών συνδέσεων μεταξύ Κούβας και ΗΠΑ, η κυβέρνηση των Κάστρο ανακοίνωσε ότι «θα ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών»...
ιδιωτικοποιώντας το διεθνές αεροδρόμιο «Χοσέ Μαρτί» της Αβάνας Την διαχείριση του αεροδρομίου αναλαμβάνει ο γαλλικός όμιλος Aéroports de Paris (ADP), ενώ την επέκταση και ανακαίνιση των εγκαταστάσεων η γαλλική κατασκευαστική εταιρία Bouygues Bâtiment International, με στόχο μέχρι το τέλος του έργου το 2020 το αεροδρόμιο της Αβάνας θα είναι σε θέση να δέχεται περισσότερους από 10 εκ. επιβάτες ετησίως (πέρυσι έφθασαν τα 3,5 εκατομμύρια).

Επιπλέον, η κουβανική κυβέρνηση που μέχρι πρότινος χορηγούσε άδειες σε ευρωπαϊκές και καναδικές καπιταλιστικές εταιρίες για τη διαχείριση ξενοδοχείων, αποφάσισε να δίνει πλέον και σε αμερικανικές, με την Four Points by Sheraton να είναι η πρώτη που παίρνει την σχετική άδεια.

(ΥΓ): Εγχώρια συντρόφια, που βγάζετε το σκασμό για την προδοσία (και) των Κάστρο, δέστε από μία… κοτρώνα στο λαιμό σας και άντε να φουντάρετε ομαδικά στο λιμάνι του Πειραιά – των συντρόφων Κινέζων- για να… εξιλεωθείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών