Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 08, 2016

Ούτε στο Μοναστήρι δεν βρίσκουν ησυχία! Τα... άκουσε ο Κατρούγκαλος στην Ιερά Μονή Παναχράντου: “O κόσμος δεν μιλά, αλλά θα ρίξει δαγκωτό Χρυσή Αυγή!”


Ούτε στο Μοναστήρι δεν βρίσκουν ησυχία! Τα... άκουσε ο Κατρούγκαλος στην Ιερά Μονή Παναχράντου: “O κόσμος δεν μιλά, αλλά θα ρίξει δαγκωτό Χρυσή Αυγή!”

Στην Ιερά Μονή Παναχράντου φαίνεται πως βρέθηκε το Σάββατο ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος για προσκυνηματικούς λόγους όπου τον υποδέχθηκε και τους ξενάγησε ο ιερομόναχος Αέτιος σύμφωνα με το Greek American News Agency.
Ευθύς μόλις πληροφορήθηκε την άφιξη του υπουργού, ο Ηγούμενος Γέροντας Ευδόκιμος τους υποδέχθηκε στο αρχονταρίκι της Μονής. Ο ηγούμενος μετά τις συστάσεις και αφού του εξήγησαν ποιον είχε ενώπιον του, του είπε:
«Τι είναι αυτά που κάνετε κύριε υπουργέ μου; Πεινά ο κόσμος! Αυτά είπατε στον κόσμο και σας ψήφισε; Γιατί στεναχωράτε τον Ελληνικό λαό που σας εμπιστεύτηκε; Γιατί τόσο ψέμα; Γιατί άλλα είπατε και άλλα κάνετε; Ο κόσμος....
φεύγει στο εξωτερικό. Τα παιδιά μας φεύγουν γιατί δεν έχουν τόπο και χώρα να ζήσουν! Έτσι είπαμε;
Επιτρέπετε να είναι πρωθυπουργός της Ορθόδοξης Ελλάδος ο νεαρός πρωθυπουργός μας και να μην κάνει σταυρό; Να μη μιλά για τον Θεό; Βγάζετε βρε παιδί μου την προσευχή από τα σχολειά!»
Και πριν προλάβει να πει έστω και μια λέξη ο Κατρούγκαλος, συνέχισε ο Ηγούμενος:
Ο λαός ψήφισε «ΟΧΙ»! Πώς βγήκε «ΝΑΙ»; Μπορείτε να μας πείτε; Τι θέλατε να κάνετε; Θα μας ειπεί κανείς την αλήθεια; Μα γιατί μωρέ Υπουργέ μου μας στεναχωράτε τόσο; Γιατί; τι είναι αυτά που κάνετε; Γιατί; Η Ελλάδα είναι χώρα Ορθοδόξων Ελλήνων τώρα θα φύγει και αυτό! Κάνατε τον κόσμο να θέλει την χούντα! Με τούτα που κάμετε θα δυναμώσετε την Χρυσή Αυγή!
Θα έρθουν γιατί ο κόσμος θα πάει τώρα σε εκείνους να βρει αυτό που δεν τους δώκατε εσείς που τους το υποσχεθήκατε! Ελπίδα και Αξιοπρέπεια. Ο κόσμος δε μιλεί μα θα το ρίξει δαγκωτό σε εκείνους. Άκου με που σου λέγω. Γιατί; Δεν του αφήκατε άλλα περιθώρια και τους στέλνετε κατευθείαν στην χρυσαυγή!”

Και όταν ο Κατρούγκαλος προσπάθησε να δικαιολογηθεί, αναμασώντας διάφορα του τύπου «κάνουμε ό,τι μπορούμε», ο Ηγούμενος έδωσε την «χαριστική βολή»:
«Πώς; Εσείς θα κάνετε πολύ δυνατή την Χρυσή Αυγή. Δεν έχω τίποτα ούτε με αυτούς ούτε με εσάς! Με το τρισκατάρατο ΠΑΣΟΚ τα έχει ο λαός και όλοι μας που κατέστρεψαν την Ελλάδα και ξερίζωσαν ότι υπήρχε από παράδοση, ήθη και έθιμα…»
Εκεί, ο Κατρούγκαλος νόμιζε ότι βρήκε «πάτημα» για αντιχρυσαυγιτισμό και είπε: «Αυτό μη το πιστεύετε… δεν πρόκειται να συμβεί μην ανησυχείτε…»
Η απάντηση του Ηγούμενου ήταν και το τέλος του διαλόγου: «Δεν ανησυχώ καθόλου! Ίσως χρειάζεται ένα τράνταγμα και ίσως το δώσουν αυτοί το μάθημα σε όλους που εξαπάτησαν τον λαό!»
Πάνε τώρα, Κατρούγκαλε, και πες στον Τσίπρα να αλλάξει τα σχέδια πτήσεως των ελικοπτέρων... Ούτε στα Μοναστήρια δεν θα βρείτε ησυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών