Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2016

Φρίκη! Τέσσερα ανήλικα «προσφυγόπουλα» από το Πακιστάν βίασαν ομαδικά 16χρονο ομοεθνή τους! Αυτοί θα πάνε στα ίδια σχολεία με τα παιδιά μας!

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ το συριζοψεκασμένο λεχριταριό –με τη σύμφωνη γνώμη ΟΛΩΝ των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», ακόμα και του… κλαρινογαμπρού Μπουμπούκου- αψηφά τις αντιδράσεις των Ελλήνων γονέων και με ύφος χιλίων Στάλιν αποφασίζει και διατάσσει να στείλει με το ζόρι τα «προσφυγόπουλα» στα ίδια σχολεία με τα παιδιά μας (για να γίνει εφικτό το κατέβασμα των εικόνων του Χριστού, της Παναγίας και των Αγίων της Πίστεώς μας…), αποκαλύπτεται μια ιστορία φρίκης που συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής (και την έκρυψαν οι «αρχές» και τα καθεστωτικά ΜΜΕ, για ευνόητους λόγους…) μέσα στο hot spot...
της Μόριας Λέσβου.

Πιο συγκεκριμένα, τέσσερα ανήλικα «προσφυγόπουλα» -και μέλλοντες συμμαθητές των παιδιών μας!- βίασαν ομαδικά ένα επίσης ανήλικο «προσφυγόπουλο», το φύλο του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό –κατά πάσα πιθανότητα ήταν αγοράκι (κατ’ εφαρμογήν του οθωμανικού δικαίου…).

Το θύμα κατήγγειλε το συμβάν σε υπαλλήλους του hot spot και υποβλήθηκε άμεσα σε ιατροδικαστική εξέταση, τα ευρήματα της οποίας επιβεβαίωσαν τις καταγγελίες του.

Έλληνες γονείς ξυπνάτε! Αψηφήστε την μαρξιστική τρομοκρατία και προστατεύστε τα παιδιά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών