Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2016

Διαδικτυακοί παπαγάλοι Καμμένου: Η Ελλάδα έχει γίνει Ισραηλινό προτεκτοράτο, τι καλά!

Γράφει ο Αντίοχος

Μια ακόμα κοινή στρατιωτική άσκηση της μνημονιακής Ελλάδος με το σιωνιστικό Ισραήλ ολοκληρώθηκε, επί ελληνικού εδάφους. Μας ενημερώνουν σχετικά τα διαδικτυακά παπαγαλάκια του Καμμένου, πανηγυρίζοντας γιατί ο δικός τους μετέτρεψε την Ελλάδα σε ισραηλινό προτεκτοράτο:

«WHITE and BLUE SKY 2016» Το Ισραήλ έχει «δέσει» Ελλάδα.
Το Ισραήλ έχει «δέσει» Ελλάδα»… Και γιατί το λέμε αυτό ; Το Ισραήλ μέσα στο χρονικό διάστημα τριών ετών έχει πραγματοποίησει...
πάμπολλες ασκήσεις. Η σύσφιξη σχέσεων καλά κρατεί..!! Με τα γεωπολιτικά στο κόκκινο η Ελλάδα συνάπτει στενές σχέσεις με χώρες του Νότου. Στην 110 Πτέρυγα μάχης στάθμευσαν για δέκα ημέρες η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία με ελικόπτερα Sikorsky UH-60 Black Hawk και Sikorsky CH-53 Sea Stallion…».

Εις ότι αφορά την στάθμευση στρατιωτικών δυνάμεων του σιωνιστικού τρομοκράτους, υπάρχει σχετική συμφωνία την οποία είχε υπογράψει από πέρυσι ο Καμμένος (με το πρόσχημα ότι η Ελλάδα κινδυνεύει από το… Ιράν!!!), κι όπως αποκάλυψε τότε η Jerusalem Post «αυτή είναι η πρώτη συμφωνία αυτού του τύπου που υπογράφτηκε μεταξύ του Ισραήλ και μιας άλλης στρατιωτικής δύναμης εκτός των ΗΠΑ».

Εύγε του ψεκασμένου (που όπως έγραφε προ 4 ετών το «Βήμα», σε άρθρο του σχετικά με τις σχέσεις των Ελλήνων πολιτικών με τον ξένο παράγοντα: «Ο κ. Καμμένος διατηρεί επαφές με ισραηλινούς κύκλους και συνομιλεί υπερατλαντικά»)! Εκεί που η Ελλάδα ήτανε αμερικανικό προτεκτοράτο («πεδίο βολής φτηνό που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι…», όπως έλεγε και το τραγούδι του κομμουνιστή Μικρούτσικου), τώρα είναι και ισραηλινό! Αυτός είναι… πατριώτης, να μας ζήσει!

1 σχόλιο:

 1. O Eυάγγελος Βενιζέλος, υπουργός εξωτερικών ων, απέδοσε την ελληνική ιθαγένεια σε 400 Ισραηλινούς, όπερ σημαίνει μέχρι και πέντε χιλιάδες Ισραηλινοί δύνανται να αιτηθούν την ελληνική ιθαγένεια ως σύζυγοι και κατιόντες, τέκνα, εγγόνια και δισέγγονα. Αυτοί είχαν καταφύγει στην Παλαιστίνη για να αποφύγουν διώξεις λόγω της ανθελληνικής συμπεριφοράς τους.
  Ο Ασέρ Μωυσής, πρώτος πρόξενος του Ισραήλ εν Ελλάδι, κατάφερε να αποφυλακίσει δεκάδες Εβραίους ελασίτες που περίμεναν την εκτέλεση τους, όπως ο δολοφόνος Ελλήνων πατριωτών Δαυῒδ Μπρούδο.
  Στην πρεσβεία μας στο Τελ Αβίβ υπηρετούν οι εξης Ισραηλίτες:
  Βικτωρία Σεφιχά, αρμοδία για να αποδίδει...ελληνική ιθαγένεια σε Ισραηλινούς. Συγγενής του
  Λαζάρου Σεφιχά γεν. γραμματέα της Ι.Κ. Θεσσαλονίκης και γεν. διευθυντού χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της Eurobank (από εποχή Λάτση).
  Έτυ Εσκαλωνή, υπεύθυνη Γραφείου Τύπου της πρεσβείας μας!
  Ιωσάς Κωστής φέρεται ως σύμβουλος και μεταφραστής της Πρεσβείας. Πολυπράγμων τύπος.
  Μετείχε στο Δ.Σ της FBB του Ρέστη, την οποίαν κατέκλεψαν τώρα εκρεμοδικούν με σοβαρές κατηγορίες. Ο ίδιος έχει την Νεόδμητον Ρόδου Α.Ε μέσω της οποίας προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ακίνητα της Ι.Κ Ρόδου, της οποίας πρόεδρος είναι η Μπέλα Άντζελ μητέρα του Βικ.Ρέστη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών