Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20, 2016

Γνωστή ηθοποιός καταγγέλει: Οι αστυνομικοί έχουν εντολές να μην ακουμπάνε τους αναρχοκομμουνιστές

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το έχει συνειδητοποιήσει πολύ κόσμος ότι οι αναρχικοκομμουνιστές είναι παρακρατικοί αφού τους φυλάει η εξουσία.

Την περιπέτεια που έζησε το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, περιέγραψε η γνωστή ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η ηθοποιός βρέθηκε στη συμβολή των οδών Εγνατία με Ιασωνίδου, τη στιγμή που τα κόκκινα σκυλιά των Τσίπρα και Καμμένου πέταξαν μολότοφ προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ, αναφέροντας ότι από τύχη δεν κάηκε ζωντανή. Επιπροσθέτως, κατήγγειλε πως όταν ρωτήθηκαν οι αστυνομικοί γιατί δεν πιάνουν τα τσιπροκαμμενο-τσογλάνια, απάντησαν ότι έχουν εντολές από τους Τσιπροκαμμένους να μην ενοχλούν τα λυσσασμένα σκυλιά τους.
Ιδού ολόκληρη η ανάρτηση της:

«Πριν 10 λεπτά ένιωσα τι σημαίνει να νιώθεις απροστάτευτος στη χώρα που ζεις και πληρώνεις αβάσταχτους φόρους. Είμαι στην Εγνατία γωνία με Ιασωνίδου όταν ένα τσούρμο με μαυροφορεμένους με κουκούλες στα κεφάλια...
πέταξαν βόμβες μολότοφ που πέρασαν ξυστά από δίπλα μου!! Από τύχη δεν κάηκα ζωντανή!! Οι φίλοι μου που ήρθαν για την ΔΕΘ φοβισμένοι και έντρομοι ρώτησαν την αστυνομία γιατί δεν επεμβαίνει. Πήραμε την απάντηση: «Έχουμε εντολή να μην επεμβαίνουμε και να μην τους αγγίξουμε!»
Πόσο γελοία νοιώθω που προχτές πλήρωσα και το φόρο εισοδήματος και τον ΕΝΦΙΑ.
Ήταν η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ!! Δεν πρόκειται να πληρώσω τις επόμενες δόσεις με κανένα τρόπο!!

Αλήθεια τι μου προσφέρει αυτό το κράτος όταν σκάει δίπλα μου από ένα τσούρμο αλητήριων βόμβα και δεν είναι σε θέση να με προστατέψει; Και όταν αυτοί καταστρέφουν τη δημόσια περιουσία, που όλοι εμείς στηρίζουμε με θυσίες και δυσβάσταχτη φορολογία;;»

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών