Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20, 2016

Τσίπρας στον ΟΗΕ: Το χειρότερο με τους λαθρομετανάστες είναι ότι ανεβαίνουν οι Εθνικιστές - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι το μόνο που τους καίει.

Από το βήμα της Ολομέλειας του ΟΗΕ μίλησε ο Τσίπρας για το λεγόμενο «προσφυγικό» και όλοι γέλασαν με την ποιότητα των αγγλικών του, παρά τα εντατικά ιδιαίτερα.

Πέραν όμως της ασχετοσύνης του πρωθυπουργού, που κατάφερε να φέρει σε δύσκολη θέση ακόμα και την μεταφράστρια, ειπώθηκαν πράγματα που πραγματικά μόνο οργή μπορούν να προκαλέσουν στον μέσο Έλληνα, πόσω μάλλον...
στους νησιώτες που πλήττονται από την λαθρομετανάστευση.

Ο Τσίπρας αφότου περιέγραψε ως καθήκον των Ελλήνων να περιθάλψουν όλους τους λαθρομετανάστες και κάλεσε και τα ευρωπαϊκά κράτη να συνεισφέρουν σε εθελοντική βάση στην προσπάθεια.

Το επιχείρημα που χρησιμοποίησε για να πείσει τους υπόλοιπους να συνεισφέρουν στην προσπάθεια δεν ήταν ούτε η φυματίωση, ούτε οι συνεχείς αναταραχές, ούτε η έλλειψη ασφάλειας που βιώνουν οι Έλληνες, ούτε καν η οικονομική καταστροφή που έχει υποστεί η Πατρίδα μας.

Το επιχείρημα του Τσίπρα για να πείσει τους παριστάμενους ήταν οι... Εθνικιστές. Όπως, επί λέξει, είπε: «Και το χειρότερο, θα δώσουμε χώρο σε εθνικιστικές, ξενοφοβικές δυνάμεις να δείξουν το πρόσωπό τους.»

Ας μην ανησυχούν οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης, η ώρα των Εθνικιστών έρχεται και η Ευρώπη θα απελευθερωθεί από τις δυνάμεις που απεργάζονται το χαμό της.

Δείτε το βίντεο:


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών