Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24, 2016

ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ «ΧΕΣΜΕΝΟΣ» ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ – ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ… ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!

Μπορεί ο άθεος κομμουνιστής Φίλης να έχει προαναγγείλει –με ομιλία του στη βουλή- από την 1η Σεπτεμβρίου την κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών, αλλά φαίνεται πως σήμερα το’ μαθε ο συνοδοιπόρος του, υπουργοπάνος Καμμένος.

Ο οποίος, τρομαγμένος από τις αντιδράσεις και βλέποντας ότι τον εγκαταλείπουν ακόμα και οι ελάχιστοι εναπομείναντες οπαδοί του, εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία δηλώνει ότι είναι…
υπέρ του Αρχιεπισκόπου και προαναγγέλλει συνάντηση μαζί του. Βεβαίως, αυτή τη φορά αποφεύγει να πει μεγάλες κουβέντες, του τύπου «άμα ψηφιστεί τρίτο Μνημόνιο εγώ φεύγω από την κυβέρνηση, τους ΑΝΕΛ και την πολιτική», «άμα περάσει η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά εγώ παραιτούμαι», «ή ο Μουζάλας ή εγώ», κ.τ.λ. Ιδού η πανικόβλητη επιστολή του:

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Αντάλλαξαν απόψεις για το θέμα των θρησκευτικών και θα έχουν συνάντηση την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016, στις 12:30, προ της τοποθέτησης του Προέδρου των ΑΝΕΛ στη Βουλή, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για θέματα Παιδείας σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών. Οι ΑΝΕΛ με δημόσια τοποθέτησή τους έχουν ταχθεί υπέρ των απόψεων της Εκκλησίας για το μάθημα των θρησκευτικών.

Λοιπόν, για να μην το κουράζουμε το θέμα: ένα κι ένα κάνουν δύο. Το θέμα των Θρησκευτικών είναι σοβαρό κι άμα είναι… μάγκας ο υπουργοπάνος και τα πιστεύει αυτά που λέει, να κατέβει εδώ και τώρα από το… ελικόπτερο. Αλλιώς, ας βγάλει το σκασμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών