Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24, 2016

Περήφανο Ελληνόπουλο αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Αλέξη Τσίπρα ΒΙΝΤΕΟ

Ένα γεγονός που προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφό τα ΜΜΕ συνέβη στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο ελληνοαμερικανικό σχολείο της Αστόρια στις ΗΠΑ . Στο βίντεο που θα δείτε, φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας να χαιρετά έναν – έναν τους μαθητές που είναι παραταγμένοι στις σχολικές εγκαταστάσεις, κατά την υποδοχή του.

Όλα βαίνουν καλώς, μέχρι ο Έλληνας πρωθυπουργός να φτάσει μπροστά από έναν συγκεκριμένο μαθητή, ο οποίος όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο απόσπασμα αρνείται να του δώσει το χέρι του!

Και μάλιστα… πεισματικά, αφού ο Αλέξης Τσίπρας  κάνει και μια…
δεύτερη προσπάθεια για χειραψία, πριν τελικά συνειδητοποιήσει πως ο μαθητής (σ.σ. ο οποίος μασούσε και τσίχλα) ήταν ανένδοτος και τον προσπεράσει, συνεχίζοντας την πορεία του…

Δείτε τη σκηνή μετά το 0:50» στο βίντεο που ακολουθεί



Εμείς να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στο ελληνόπουλο που αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για τα δεινά που υφίσταται η πατρίδα του και οι συμπατριώτες του. Πρόκειται  μια πράξη εξόχως πολιτική, μια πράξη που έχει χαρακτήρα Εθνικής αντίστασης , μια πράξη που μπορεί να αφυπνίσει τους συμπατριώτες του.   Έχουμε πει πολλές φορές ότι η ανάσταση του Έθνους θα ξεκινήσει από την Ελληνική Νεολαία, η οποία φαίνεται ότι ξυπνά.

1 σχόλιο:

  1. Ωραίος! Νά 'σαι καλά, λεβέντη Έλληνα, σαν τα ψηλά βουνά, αγέρωχος και απροσκύνητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών