Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 06, 2016

"Νέα Βαϊμάρη": Η Αριστερά τελείωσε, η ΝΔ είναι υπηρέτρια των Βρυξελλών, η Χρυσή Αυγή θα είναι η έκπληξη!

Ξεκάθαρη παραδοχή από την εφημερίδα Παρόν για την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος και την υποδούλωση των μνημονιακών κομμάτων Σύριζα και ΝΔ στην Γερμανία της Μέρκελ.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Λεονταρίτης στο άρθρο του, με τίτλο «Νέα Βαϊμάρη» αναλύει την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα και κρούει παράλληλα τον κώδωνα του κίνδυνο σε ΝΔ και Σύριζα για την άνοδο της Χρυσής Αυγής στις εκλογές όποτε και γίνουν αυτές.

Ακολουθούν αποσπάσματα από το δημοσίευμα:

Η κυριαρχία της Γερμανίας είναι απροκάλυπτη. Στην Ελλάδα δεν υφίσταται Δημοκρατία. Το Σύνταγμα έχει καταπατηθεί και το Κοινοβούλιο περιορίζεται στο να δίνει "δημοκρατικοφάνεια" στις διαταγές των "εταίρων". Ο λαός έχει εξαθλιωθεί οικονομικά. Οι ασταμάτητες παρανοϊκές φοροκαταιγίδες...
έχουν φέρει τους πολίτες σε απόγνωση. Η ανεργία γιγαντώνεται ο Κατρούγκαλος ανερυθρίαστα κομπάζει ότι οι άνθρωποι μπορούν να ζουν με... 384 ευρώ! Η Αριστερά στη χώρα μας τελείωσε. Την έθαψε ο Τσίπρας με το τυχοδιωκτικό "συμμάζεμα" του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Δεξιά (Νέα Δημοκρατία), υπηρέτρια κι αυτή των Βρυξελλών, δεν έχει να προσφέρει καμία λύση και περιορίζεται να καταγγέλλει την αποτυχημένη κυβέρνηση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδίδεται σε συρραφή αορίστων φράσεων, χωρίς να λέει τίποτα συγκεκριμένο. Παράλληλα, οι εσωκομματικές διαμάχες στη ΝΔ παίρνουν συνεχώς μεγαλύτερες διαστάσεις. Το "ατού" της ανόδου της οικονομίας των παλαιών κυβερνήσεων (προ της Μεταπολίτευσης) της Δεξιάς (Παπάγου - Μαρκεζίνη, Κων. Καραμανλή και Γ. Παπαδοπούλου - Μακαρέζου) δεν το διαθέτει τώρα η Νέα Δημοκρατία. Με την προσκόλλησή της στην "ευρωπαϊκή αντίληψη" έγινε γυμνή. Υπάρχει όμως και άλλο μέγιστο καρκίνωμα, το οποίο δεν μπορούν να θεραπεύσουν τα κόμματα. Το προσφυγικό πρόβλημα, το έγκλημα να θεσμοθετηθεί η παρουσία του Ισλάμ στη χώρα μας, αλλά και η γενικότερη μάστιγα των αλλοδαπών. Όλα αυτά, που δεν τα κατανοούν τα κόμματα, φουσκώνουν την οργή του κόσμου. Φυσικά, για τα μικρά κομματίδια, ΠΑΣΟΚ κ.λ.π., δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση.
Για αυτούς, λοιπόν, τους λόγους το φαινόμενο της Βαϊμάρης ξαναζεί. Οι πολίτες, ασχέτως ιδεολογικών πεποιθήσεων, βλέποντας ότι δεν μπορούν να περιμένουν τίποτε πλέον από το σάπιο πολιτικό σύστημα, στρέφονται - όπως τότε στη Γερμανία- στην Ακροδεξιά. Όποτε γίνουν εκλογές, την έκπληξη θα αποτελέσει η Χρυσή Αυγή. Ας μην αγανακτούν οι υπερευαίσθητοι ιδεολόγοι. όσοι μου κάνουν την τιμή να παρακολουθούν κάθε βδομάδα από αυτήν την εφημερίδα τα άρθρα μου διαισθάνονται ότι πέρασα τη ζωή μου μέσα στις τάξεις της παλαιάς, γνήσιας Κεντροαριστεράς.
Και φυσικά δεν ευλογώ μια προοπτική Ακροδεξιάς. Αλλά δεν μπορούμε να στρουθοκαμηλίζουμε. Δεν κάνω πολιτική σύσταση. Απλώς, δίνω το αποτέλεσμα μιας μαθηματικής πρόσθεσης. Τι βγάζει το άθροισμα των αποτυχιών του πολιτικού κόσμου. Η Xρυσή Αυγή δεν έχει ανάγκη να προβεί σε καμία προπαγάνδας. Δουλεύουν ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία για αυτήν. Οι απελπισμένοι ψηφοφόροι που θα ρίξουν την ψήφο τους στο ακραίο αυτό κόμμα δεν πρόκειται να διατυμπανίσουν. Στα "μουγκά" θα εκδικηθούν το "σύστημα" με αυτόν τον τρόπο. Το ίδιο θα συμβεί και σε άλλες χώρες.

Δεν αρκεί να ξορκίζουμε την Ακροδεξιά με τα λόγια. Πρέπει με τα έργα τους τα άλλα κόμματα να πείσουν τους ψηφοφόρους ότι μπορούν να τους προσφέρουν λύση. Δυστυχώς, όμως, δεν έχουν αυτήν τη δυνατότητα διότι παραμένουν μέσα στις ευρωπαϊκές παρωπίδες και στο ευρώ. Μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση της Γερμανίας δεν υφίσταται προοπτική εθνικής απελευθέρωσης και οικονομικής ανάκαμψης. Εδώ συμβαίνει ό,τι έγινε στη μεγάλη οικονομική κρίση στο Σικάγο το 1884. Οι άνεργοι, επειδή δεν υπήρχε ισχυρό σοσιαλιστικό κίνημα, στράφηκαν με απόγνωση σε αυταρχικά αφεντικά, αποδεχόμενοι οποιουσδήποτε όρους έθετε ο εργοδότης. Αλλά στόχος ενός αληθινού εργατικού κινήματος θα πρέπει να είναι η εξουδετέρωση αυτών των αυταρχικών αφεντικών. Πού είναι η Αριστερά να οδηγήσει τους αγώνες των εργαζομένων; Άφαντη!

Και η Δεξιά; Η "εθνικόφρων παράταξις", που χρόνια και χρόνια έσχιζε τα ιμάτιά της για "πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια", τι απέγινε; Αδιάφορη βλέπει να ταπεινώνεται από τους εταίρους η πατρίδα. Η Ορθοδοξία υπονομεύεται άγρια από τους άθεους, αλλά εκείνη αδιαφορεί, ενώ οι οικογένειες διαλύονται από την ανεργία. Και την παράταξη του κ. Μητσοτάκη το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να δώσει πιστοποιητικά "ευρωπαϊκών φρονημάτων" στις αρχές του Βερολίνου.

Από τη δική της κομματική "πελατεία" θα αντλήσει περισσότερες ψήφους η Χρυσή Αυγή. Οι δικοί της ψηφοφόροι αισθάνονται περισσότερο ότι προδόθηκαν. Γνωστοί οι δεσμοί των Μητσοτάκηδων με τη Γερμανία. Και ετοιμάζεται ο Κυριάκος να δώσει απτές αποδείξεις πίστης στο Βερολίνο με την υποστήριξη του εθνικού ολετήρα Σημίτη, εκφραστού των γερμανικών συμφερόντων, για την Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών