Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 06, 2016

Όσο υπάρχει Ελλάδα θα υπάρχει και Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

«Τι την νοιάζει σήμερα την ελληνική οικογένεια; Να μην μειωθεί ο μισθός, να μην μειωθεί η σύνταξη, πόσο ήρθε ο ΕΝΦΙΑ, τι φόρο θα πληρώσει. Για όλα αυτά είμαστε εμείς εδώ, για να σας ενημερώνουμε κυρίες και κύριοι, όπως κάνουμε χρόνια τώρα».

Αυτά ειπώθηκαν από στόματος κ. Αυτιά κατά την τηλεοπτική εκπομπή του, το πρωινό του Σαββάτου.
«Χθες το βράδυ μ’ έπιασε υπέρταση μη τυχόν και μου κόψουν το επικουρικό».
Αυτά ειπώθηκαν σε μένα από γνωστή μου συνταξιούχο, την Παρασκευή.
Κάθε 28 του μήνα, μέχρι και τις πρώτες μέρες του επομένου, βρίσκονται στημένοι έξω από τις τράπεζες οι συνταξιούχοι και μάλιστα από τις 6 τα χαράματα. Λες και άμα πάρουν τα χρήματά τους στις 10 ή στις 12 το μεσημέρι θα πάρουν λιγότερα.

Όλες οι παραπάνω περιπτώσεις δείχνουν με τον πλέον αποδεικτικό τρόπο την τραγική μετάλλαξη της κοινωνίας των πολιτών που αποτελούν το Έθνος μας. Δείχνουν ότι σαν λαός έχουμε φθάσει σε σημείο...
να ασχολούμαστε μόνο με το αν θα έχουμε χρήμα να πορέψουμε, λες και αυτό είναι η πεμπτουσία όλων. Κανείς δεν αντιλέγει ότι όλοι μας περνάμε δύσκολα, και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου. Όλοι μας σκεφτόμαστε ότι τα πράγματα μπορεί να γίνουν και χειρότερα. Αντί να πούμε δόξα σοι ο Θεός που είμαστε «χτυπημένοι» μεν, αλλά ορθοί και ετοιμοπόλεμοι, καθόμαστε και μοιρολογάμε όξω από τις τράπεζες για το αν μας έκοψαν από τη σύνταξη ή πόσο θα μας κόψουν. Δηλαδή αν τον άλλο μήνα μοιράσουν τα μισά σε μισθούς και συντάξεις, από όσα μοίρασαν το Σεπτέμβριο, τι θα γίνει; Θα πέσουμε όλοι κάτω να πεθάνουμε; Θα βαφτίσουμε κάθε μεγάλη πλατεία των πόλεών μας σε πλατεία Κλαυθμώνος και θα βγούμε με τα μυξομάντηλα να μοιρολογήσουμε την κατάντια μας; Έχετε να μου δώσετε πιστευτή απάντηση όλοι εσείς που νοιάζεστε για το σήμερα; Όχι δεν έχετε. Και ξέρετε γιατί δεν έχετε; Γιατί απλά έχετε παραμερίσει μέσα από την ψυχή σας και την καρδιά σας τις αξίες και τα ιδανικά που κάποτε συνέθεταν το Έθνος των Ελλήνων. Έχετε φθάσει σε σημείο τέτοιας εθελοτυφλίας και τέτοιας αδιαφορίας που δεν σας νοιάζει καν τι συμβαίνει γύρω σας. Το Έθνος αποσυντίθεται μέρα με τη μέρα και ουδείς παίρνει χαμπάρι. Είναι τέτοιας έκτασης η κατάπτωση αρχών και αξιών κι εσείς νοιάζεστε μη σας κόψουν το εικοσάρι απ’ τη σύνταξη ή το μισθό. Σας νοιάζει περισσότερο πως θα πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ ή την εφορία και δεν νοιάζεστε με τι σόι μόρφωση θα πληρωθούν τα παιδιά σας στα μεταλλαγμένα σχολεία του Φίλη. Κλαίτε και οδύρεστε όταν ακούσετε ότι επίκειται μείωση συντάξεων και δεν δακρύζετε όταν δίπλα σας βεβηλώνονται Ιεροί Ναοί. Σας κατεβάζουν από τα λεωφορεία για να το κάψουν και ακολουθείται σαν πιστά σκυλάκια τις εντολές τους. Κάποτε θα σας βάλουν φωτιά μέχρι και το σπίτι σας και ούτε που θα το πάρετε χαμπάρι, γιατί η αδιαφορία σας θα έχει βαρέσει κόκκινο. Έφεραν αλλόθρησκους και θρησκευτικά φανατισμένους δίπλα στην πόρτα σας κι εσείς γυρνάτε το κεφάλι αλλού, αρνούμενοι να δεχτείτε τον νέο εποικισμό που ετοιμάζουν για τη Χώρα μας. Σας μετάλλαξαν σε είδος που να έχει ανάγκη μόνο το χρήμα και ουδείς από εσάς αντέδρασε, παρά σκύψατε το κεφάλι περιμένοντας μοιρολατρικά την επόμενη μέρα. Δεν αντιδράτε γενικώς σε τίποτα που να σχετίζεται με έννοιες όπως τιμή, αξιοπρέπεια, ήθη, έθιμα, Πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια. Οι μόνες σας έννοιες έγκεινται μόνο σε ό,τι έχει σχέση με τον καταναλωτισμό* και τα παράγωγα αυτού. Από κει και πέρα ας γίνουν όλα στάχτη και μπούλμπερη. Έ λοιπόν όχι, κυρίες μου και κύριοι. Εμείς οι λιγοστοί δεν θα κάτσουμε με σκυμμένο το κεφάλι. Όσο ζούμε και αναπνέουμε και νιώθουμε ακόμη μέσα μας Έλληνες, θα αντισταθούμε μέχρις εσχάτων. Εξάλλου οι επαναστάσεις στην μακραίωνη ιστορία του Τόπου μας γίνονταν πάντα από τους λίγους. Εσείς θα έρθετε στην μάχη τελευταία στιγμή, όπως κάνατε πάντοτε. Αναπαυτείτε έως τότε στους καναπέδες σας και στη μίζερη ζωή σας.

*«Ζούμε σε μία Χώρα έρημη από ιδανικά που όλα κινούνται γύρω από το χρήμα και μόνο για το χρήμα». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο αρχηγός μας στην τελετή μνήμης των Θερμοπυλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών