Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 11, 2016

Το πρόβλημα για τον Τσίπρα δεν είναι το μνημόνιο και οι τοκογλύφοι αλλά.....ο Εθνικισμός και η Χρυσή Αυγή!


Το... έλυσε πάλι το πρόβλημα ο Τσίπρας: Να σταθούμε απέναντι στον Εθνικισμό!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το μοναδικό πρόβλημα των απανταχού μαριονετών του παγκόσμιου σιωνιστικού καθεστώτος είναι ο Εθνικισμός που απειλεί το σαθρό, ιουδαϊκά εμπνευσμένο, μισάνθρωπο οικοδόμημά τους. Χρέος μας να το γκρεμίσουμε και να το ξαναχτίσουμε.
 
Το χθεσινό καραγκιοζιλίκι της μνημονιακής μαριονέτας που παριστάνει τον πρωθυπουργό με την ευρωπαϊκή σύνοδο του Νότου ήταν ακόμα μία ανούσια παράσταση. Ο Αλέξης Τσίπρας μην έχοντας καμία επαφή με την πραγματικότητα και έχοντας πει ψέμματα σε όποιον μιλά ελληνικά (και όχι μόνο...) νομίζει ότι με αυτά τα σόου θα καταφέρει ως γνήσιος λαοπλάνος να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από την σκληρή πραγματικότητα για την οποία φέρει ακέραια ευθύνη.
Όλα όσα ειπώθηκαν στο....
χθεσινό κακοστημένο σόου ήταν ανάξια σχολιασμού, αλλά αξίζει να σταθούμε στην εμμονή του πρωθυπουργού έναντι στον Εθνικισμό, καθώς φαίνεται αυτό είναι το μοναδικό... πρόβλημα της χώρας.
Είπε λοιπόν χθες ο Αλέξης Τσίπρας: "Με ανθρώπινη και αποτελεσματική διαχείριση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών και με αλληλεγγύη στην κατανομή του βάρους φιλοξενίας τους. Όπως είπε ο Πρόεδρος Ολάντ στη σημερινή μας Σύνοδο, σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της Ευρώπης διακυβεύεται σήμερα στη Μεσόγειο.
Ως χώρες της περιοχής αυτής, ως χώρες της πρώτης γραμμής της ΕΕ, ως χώρες- μέλη του ευρώ, ως φιλοευρωπαϊκές χώρες όπου η ΕΕ συνεχίζει, για μας, να συμβολίζει κάτι το σημαντικό, οφείλουμε να καταθέσουμε τη δική μας προσέγγιση στην αντιμετώπιση και την υπέρβαση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε. Απαντώντας στις τάσεις εθνικής αναδίπλωσης και περιχαράκωσης, απαντώντας στις δυνάμεις του εθνικισμού και της ξενοφοβίας που δυστυχώς ξεπροβάλλουν ξανά στην ήπειρό μας".
Το πρόβλημα δηλαδή για τον Τσίπρα όπως έχει πει και στο παρελθόν δεν είναι οι ορδές των ανεξέλεγκτων λαθρομεταναστών και η ανθελληνική δράση των "αλληλέγγυων" ΜΚΟ του Σόρος, αλλά ο Εθνικισμός!
Ο Εθνικισμός κύριε Τσίπρα που γιγαντώνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν είναι το πρόβλημα, αλλά η λύση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών