Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 07, 2016

Στελεχάρες στην ΝΔ: Μετά τον Ρουβά και τον Πρετεντέρη, ο «Ντίνος ο γιατρός» από τις πορνογραφικές ταινίες! BINTEO

Έχουμε δει τον τελευταίο καιρό πως στελεχάρες όπως ο Ρουβάς, ο Πρετεντέρης και ο Μπογδάνος είναι έτοιμοι να ανέβουν στο «καράβι» του Κυριάκου για να κυβερνήσουν τη χώρα.

Όμως, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει και άλλη μία... προσχώρηση, η οποία δεν έλαβε την πρέπουσα προσοχή, αφού στη Νέα Δημοκρατία έχει ενταχθεί και ο «Ντίνος ο Γιατρός»... Θα πει κανείς, βεβαίως, ότι αυτό έγινε πριν από μερικές ημέρες και επρόκειτο για μία παρεξήγηση, αφού ο εν λόγω «ματάκιας» των πορνογραφικών ταινιών βρέθηκε «κατά λάθος» στην εκδήλωση της ψευτοδεξιάς και προσήχθη για να αρθεί η παρεξήγηση.

Έγιναν, όμως, έτσι τα πράγματα;

Όπως εξήγησε και ο ίδιος, όντως δεν ήξερε ότι γινόταν εκδήλωση εκείνη την ώρα στα γραφεία του κόμματος, αλλά όντως πρόσκειται και μάλιστα ενεργά στο πλευρό του Κυριάκου.
Συγκεκριμένα είπε: «Ούτε που ήξερα ότι η εκδήλωση είναι εκείνη την ημέρα. Το μυαλό μου πήγε στο ότι γινόταν κάποια συγκέντρωση. Κάποιος φωτογράφος με απαθανάτισε. Με τη Νέα Δημοκρατία...
έχω σχέση εθελοντική. Απλά είδα κόσμο να συγκεντρώνεται και πήγα να δω τι συμβαίνει. Ήρθαν κάποιοι άνδρες της ασφάλειας και πολύ ευγενικά με πήγαν στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί μου είπαν ότι με πήγαν στο τμήμα γιατί μαζί μου δεν είχα ταυτότητα ή διαβατήριο, για πρώτη φορά στη ζωή μου μπήκα στη φυλακή. Τώρα πια προσπαθώ να νυμφευθώ, προσπαθώ να κάνω οικογένεια και αυτό έχει προτεραιότητα»

Γειά σου ρε νουδούλα με τις στελεχάρες σου!




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών