Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 07, 2016

Περήφανη ανακοίνωση από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ: Η Κύπρος είναι Ελλάδα!

Με μια ανακοίνωση, η οποία ήδη έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ (Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας) παίρνουν θέση υπέρ της Εθνικής Ελλάδος στον σημερινό αγώνα ανδρών με την Κύπρο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Σε μια εποχή όπου κάποιοι ίσως να αγνοούν ή να ξεχνούν τι αντιπροσωπεύει το Ε του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να πούμε χωρίς δισταγμό ότι αύριο μόνο μια Εθνική αγωνίζεται και είναι αυτή που θέλουμε να πετύχει τον στόχο της.

Ο ΑΠΟΕΛ ιδρύθηκε, υπάρχει και μεγαλουργεί επειδή αποτελεί...
ένα φάρο του Ελληνισμού και των ιδανικών του. Μπορεί μέσα από τις δεκαετίες να έχουν ξεθωριάσει κάποιες αξίες, γεγονός που έφερε πολλών ειδών προβλήματα στη χώρα μας, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί το Ε των Ελλήνων της Λευκωσίας.

Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη των ποδοσφαιριστών της Κύπρου να μετρήσουν δυνάμεις απέναντι στους Ελλαδίτες διεθνείς αλλά και τους σκαούτερς που θα βρίσκονται στο Καραϊσκάκη αλλά η δική μας έγνοια είναι να κάνει ακόμα ένα βήμα για πρόκριση η πραγματική Εθνική μας. Και υπενθυμίζουμε ότι θα είναι έγκλημα εις βάρος του ΑΠΟΕΛ αν επιστρέψει τραυματίας ο Πιέρος Σωτηρίου».

Ουσιαστικά, αυτό που αναφέρουν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ είναι ότι ο σημερινός αγώνας είναι μεταξύ Ελλήνων και δεν υφίσταται «Εθνική» Κύπρου, αφού η Κύπρος ανήκει κι αυτή στο Ελληνικό Έθνος. Απλώς, υπάρχουν σήμερα δύο Ελληνικά Κράτη με την ίδια Σημαία και τον ίδιο Εθνικό Ύμνο.

Ας όψονται, όμως, τα «κατορθώματα» της ανίερης τριάδας Καραμανλή, Αβέρωφ, Μακαρίου, οι οποίοι με τις προδοτικές και κατάπτυστες συμφωνίες Ζυρίχης - Λονδίνου έθαψαν (έστω και προσωρινά) το ζήτημα της Ένωσης της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα.

Γι αυτό και στο σημερινό παιχνίδι οι Αποελίτες τάσσονται στο πλευρό της «πραγματικής Εθνικής μας». Σίγουρα οι οπαδοί της «πολιτικής ορθότητας», του εθνομηδενισμού, του Σχεδίου Ανάν, της Συνομοσπονδίας και οι υπέρμαχοι της «ελληνοτουρκικής φιλίας» θα λυσσάξουν με την ανακοίνωση των οπαδών του ΑΠΟΕΛ. Πρόβλημά τους…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών