Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2016

Ακόμα και οι Ούγγροι κομμουνιστές για να μην εξαφανιστούν πολιτικά στήριξαν το ΟΧΙ στους λαθρομετανάστες στο δημοψήφισμα!

Το πόσο μόνιμα εθνοπροδοτικό και αντεργατικό είναι το ΚΚΕ, το οποίο βλέποντας ότι έχει χάσει εξ ολοκλήρου και οριστικά κάθε σύνδεση με τους Έλληνες εργαζομένους έχει ως νέα στόχευσή του το… προλεταριάτο της Ασίας και της Αφρικής που βρίσκεται στην Χώρα μας, φαίνεται και από το ότι σε αντίθεση με άλλα κομμουνιστικά κόμματα, τα οποία αναγκάζονται να εγκαταλείψουν (έστω και υποκριτικά) τον «προλεταριακό διεθνισμό» για να διεκδικήσουν τους εργαζόμενους των χωρών τους, το ΚΚΕ επιμένει στην εξιδανίκευση της λαθρομετανάστευσης.

Αριστερίστικη εφημερίδα αναφερόμενη στο δημοψήφισμα της Ουγγαρίας και την στάση τόσο των Ούγγρων κομμουνιστών όσο και του ΚΚΕ έγραφε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

“Ο Ριζοσπάστης έκανε λόγο για «ξενοφοβικό αποπροσανατολιστικό δημοψήφισμα» που αφορά τα συμφέροντα των ντόπιων καπιταλιστών της Ουγγαρίας. Απέφυγε ωστόσο να ασκήσει κριτική...
στην απαράδεκτη στάση του «κομμουνιστικού» Εργατικού Κόμματος Ουγγαρίας που μετέχει στην άτυπη «Διεθνή» του ΚΚΕ. Μέχρι το 2009 ήταν μέλος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Το 1998 είχε ξεπεράσει στις Εθνικές Εκλογές το 4% αλλά η απήχησή του στην πορεία εκφυλίστηκε. Στις τελευταίες εκλογές συγκέντρωσε μόλις το 0,6% των ψήφων. Το Εργατικό Κόμμα Ουγγαρίας αποφάσισε να στηρίξει το δημοψήφισμα Όρμπαν αλλά και να ψηφίσει κατά της υποδοχής προσφύγων σε αντίθεση με άλλα «αριστερόστροφα» φιλελεύθερα κόμματα της χώρας. Το φλερτ με το σοβινισμό και την ξενοφοβία προκάλεσε νέο κύμα αποχωρήσεων από το ήδη αποψιλωμένο κόμμα.

«Θέλουμε να είμαστε μέρος των εκατομμυρίων οικονομικών μεταναστών που έρχονται στην ΕΕ για να εγκατασταθούν στην Ουγγαρία; ΟΧΙ, ΟΧΙ» τονίζεται χαρακτηριστικά στην εφημερίδα του κόμματος. Οι αναλύσεις των Ούγγρων «κομμουνιστών», πέρα από μια θολή εναντίωση στην ΕΕ, υιοθετούν όλα τα ακροδεξιά επιχειρήματα κατά των προσφύγων. «Δεν μπορούν να ενσωματωθούν στην κοινωνία», «δεν έχουν τις ίδιες αξίες με μας», «μας παίρνουν τις δουλειές, ρίχνουν τα μεροκάματα» κλπ.”.

Ακόμα και του ουγγρικό ΚΚ, προκειμένου να ξεφύγει από την οριστική πολιτική εξαφάνιση, αναγκάστηκε να κρατήσει μια στάση εναντίον της λαθρομετανάστευσης, πετώντας την ορολογία «ταξικά αδέρφια» στον κάλαθο των αχρήστων, μήπως και ξεγελάσει κάποιον Ούγγρο εργαζόμενο.

Το ΚΚΕ, όμως, ως ένα γνήσια καπιταλιστικό, αντεργατικό και πάντοτε ανθελληνικό κόμμα, επιμένει στην ξεπερασμένη ορολογία περί «ταξικών αδερφών». Ίσως επειδή γνωρίζει πολύ καλά ότι πλέον δεν έχει την παραμικρή δυνατότητα επιρροής των Ελλήνων Εργαζομένων, οι οποίοι φυσικά και έχουν Πατρίδα.    

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών