Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 11, 2016

Ο Γιανναράς, ο ιστορικός υλισμός και ο δρόμος της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Στο χθεσινό φύλλο της καθεστωτικής «Καθημερινής» δημοσιεύθηκε ένα άρθρο του κ. Χ. Γιανναρά όπου μεταξύ άλλων γράφει: «Pεαλιστική ελπίδα για την ελληνική κοινωνία ίσως μπορέσει να γεννηθεί, μόνο με μιαν αφύπνιση που θα πάρει τη μορφή συλλογικών συσπειρώσεων. Aφύπνιση στην επίγνωση της απανθρωπίας που συνεπιφέρει νομοτελειακά ο Iστορικός Yλισμός: μαρξισμός και καπιταλισμός. Δηλαδή στην επίγνωση ότι...
ο ΣYPIZA δεν διαφέρει σε τίποτα, ούτε καν στη διαχείριση, από τους ANEΛ, τη N.Δ., το ΠAΣOK, ίσως διαφέρουν όλοι αυτοί (αρκετά αμφίβολο) μόνο διαχειριστικά από τη X.A. και το KKE.». Όλο το πολιτικό σύστημα το θεωρεί απαξιωμένο ο αρθρογράφος και δεν έχει άδικο. Φροντίζει όμως, για ευνόητους λόγους, να κρατήσει λίγο παράταιρα από τα άλλα κόμματα τη Χρυσή Αυγή μαζί βέβαια μα το ΚΚΕ για λόγους συγκάλυψης. Όλοι οι δημοσιογράφοι καταλαβαίνουν ότι το πολιτικό παιχνίδι των μνημονίων δεν βγάζει πουθενά. Όλοι επίσης καταλαβαίνουν ότι το πολιτικό σύστημα χρειάζεται εκ βάθρων αλλαγές. Όλοι τους γνωρίζουν ότι, μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής είναι σε θέση να κονταροχτυπηθούν στα ίσια τόσο με το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο όσο και με τους αλλοδαπούς δανειστές μας. Δεν είναι τυχαίο που ο κ. Γιανναράς χρησιμοποιεί για καμουφλάζ το «αρκετά αμφίβολο» και όχι το ναζιστές ή δολοφόνους που μας αποκαλούσε μέχρι πρότινος. Οι δημοσιογράφοι γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται καλύτερα από τους κηφήνες πολιτικούς του «συνταγματικού» τόξου που θα οδηγήσει η οργή του κόσμου με όλα αυτά που του έχουν φορτώσει στην πλάτη του. Άφησαν τον Έλληνα να πεινάσει, του αφαίρεσαν την αξιοπρέπεια, του πρόσβαλλαν τα Ιερά και τα Όσια, έφεραν αλλόφυλους, και ειδικά μουσουλμάνους, και τον ανάγκασαν να διαβιώσει μαζί τους ύστερα από 400 χρόνια αλλοπρόσαλλης συμβίωσης, με τον κατάλογο να μην έχει τελειωμό.  Κι όμως, δίπλα στον Έλληνα στάθηκε μόνο η Χρυσή Αυγή και είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που θα συνεχίσει να βρίσκεται και να φωνασκεί για τα δίκαια των Ελλήνων. Ουδείς άλλος πολιτικός φορέας, εκ του «συνταγματικού» τόξου, δεν βρίσκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, ούτε το «τιμημένο ΚΚΕ.

Ό,τι αντίδραση γεννιέται σήμερα στην κοινωνία από τους πλειστηριασμούς ακινήτων, από την εγκατάσταση αλλόφυλων στα σχολεία, από τον εξαναγκασμό να διαβιώσουμε με αυτούς που δε θέλουμε, κλπ. θα έχει και τον κατάλληλο αντίκτυπο. Τα ελατήρια που συγκροτούν τον κοινωνικό ιστό έχουν και ορισμένες αντοχές στη συμπίεση και πέρα από αυτό το όριο η εκτίναξή τους, εκτός από βέβαιη, θα είναι και απρόβλεπτη όσων αφορά την δύναμη που θα εκλυθεί. Με λίγα λόγια, οι κοινωνικές αντιδράσεις έχουν μόνο μία οδό στην οποία θα μπορέσουν να συμπορευτούν και να ενώσουν τη φωνή τους και τη μαζικότητα τους. Έχουν μόνο το δρόμο της Χρυσής Αυγής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών