Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2016

Πάντα πρώτο στην Αυστρία το πατριωτικό Κόμμα των Ελευθέρων!

Παρά την νοθεία στις προεδρικές εκλογές και την εν συνεχεία αναβολή διεξαγωγής της επαναληπτικής ψηφοφορίας, για… τεχνικούς λόγους, την καταιγιστική προπαγάνδα, την άκρατη κινδυνολογία και την συνήθη… ναζιστολογία, το εθνικιστικό Κόμμα των Ελευθέρων εξακολουθεί να προηγείται σταθερά στις δημοσκοπήσεις για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές στην Αυστρία -που κανονικά πρόκειται να διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2018 (αν δεν τις… αναβάλλουν κι αυτές, οι… δημοκράταροι).

Σύμφωνα λοιπόν με νέα δημοσκόπηση,...
τα αποτελέσματα της οποίας θα δημοσιευθούν στο νέο τεύχος του αυστριακού εβδομαδιαίου περιοδικού «Προφίλ» που κυκλοφορεί τη Δευτέρα, το Κόμμα των Ελευθέρων είναι πρώτο με ποσοστό 34%, οι Σοσιαλδημοκράτες που ηγούνται της κυβέρνησης συνασπισμού με το ψοφοδεξιό Λαϊκό Κόμμα έχουν 28%, το Λαϊκό Κόμμα 18%, οι Πράσινοι 12% και το νεοφιλελεύθερο ΝΕΟΣ 6%.

Σημειωτέον, ότι η εταίρα που έκανε την δημοσκόπηση δεν συμπεριέλαβε στα ερωτήματα την πρόθεση ψήφου στην επαναληπτική ψηφοφορία των προεδρικών εκλογών. Προφανώς, γιατί ο εθνικιστής υποψήφιος είναι πρώτος και με διαφορά!

(ΥΓ): Σύντομα και στα δικά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών