Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2016

«Ρομά» έκλεψε την μητέρα του Τσίπρα: Άμεση αντίδραση της ΕΥΠ και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!

Μια είδηση, η οποία φαινομενικά φαίνεται απλή, αποκτά ευρύτερη διάσταση, τόσο λόγω της ιδιότητας του θύματος όσο και με την μετέπειτα εξέλιξη της. Πληροφορηθήκαμε, λοιπόν, ότι η μητέρα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έπεσε θύμα κλοπής σε νεκροταφείο των Αθηνών, καθώς «της βούτηξαν» το κινητό τηλέφωνο μέσα από την τσάντα της. Το ενδιαφέρον της συγκεκριμένης υπόθεσης, εκτός φυσικά από την ιδιότητα του θύματος, έγκειται σε δύο θέματα.

Το πρώτο αφορά την ταυτότητα του δράστη, ο οποίος ανήκει σε συγκεκριμένη «ευπαθή κοινωνική ομάδα», όπως λένε οι απολογητές της ορολογίας της «πολιτικής ορθότητας». Ο δράστης, λοιπόν, είναι ένας αθίγγανος (ή ρομά, αν προτιμάτε), ο οποίος μαζί με συνεργούς του...
είχε συστήσει συμμορία που έκανε τέτοιου είδους κλοπές σε νεκροταφεία και νοσοκομεία, όπως αναφέρει δημοσίευμα πρωινής εφημερίδας.

Το δεύτερο αφορά τον τρόπο με τον οποίο έγινε ο εντοπισμός του δράστη. Συγκεκριμένα, ο δράστης εντοπίστηκε με τα τεχνικά μέσα της ΕΥΠ και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς η μητέρα του πρωθυπουργού ενημέρωσε την ασφάλεια του γιού της, η οποία έπραξε τα δέοντα. Το συμπέρασμα, λοιπόν, το οποίο βγαίνει είναι ότι η μητέρα του Τσίπρα ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς η θεσμική ιδιότητα του γιού της ως πρωθυπουργού έλυσε άμεσα το πρόβλημά της.

Αν ήταν μια απλή και «ανώνυμη» (όπως συνηθίζεται να λέγεται) Ελληνίδα δεν θα είχε την ευχέρεια να κινείται ταχύτατα η ΕΥΠ και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την περίπτωσή της. Κάτι, δηλαδή, το οποίο συμβαίνει στους υπόλοιπους συμπατριώτες μας, οι οποίοι δεν έχουν την τύχη να διαθέτουν συγγενή με υψηλή θεσμική ιδιότητα, που θα φροντίσει έτσι ώστε η όποια απόπειρα κλοπής εναντίον τους να έχει αίσιο τέλος.

Μόνο που η προστασία και η φροντίδα του κράτους και της Αστυνομίας απέναντι στους πολίτες αυτής της Χώρας θα έπρεπε να είναι η ίδια για όλους και όχι επιλεκτική, όπως φάνηκε και στην περίπτωση της μητέρα του πρωθυπουργού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ    

1 σχόλιο:

  1. Oι τσιγγάνοι προέρχονται από τις βορειοδυτικές Ινδίες, το σημερινό βορεοδυτικό Πακιστάν.Η γλώσσα τους ινδική, γνωστές οι τσιγγανικες λέξεις τσιπούρα, τσατσάρα, ταλίκα. Ήσαν νομάδες και παρέμειναν νομάδες και μετά την βαθμιαία έλευση τους στην Ευρώπη πριν επτά αιώνες. Μερικές πατριές ερχόμενες στην μητροπολιτική Ελλάδα δήλωναν Αιγύπτιοι και ότι προήρχοντο από την «Μικράν Αίγυπτον» εις την οποία θα επέστρεφον. Το «γύφτος» προφανώς παραφορά του Αιγύπτιος στα ιδιώματα των αγραμμάτων.
    Το αθίγγανος δεν αφορά τους τσιγγάνους, αλλά μία θρησκευτική αίρεση επί Βυζαντίου άσχετη με τα ινδικά φύλα,διότι δεν έχουμε μόνον τους Ρομά, πληθυντικός του Ρομ, αλλά και τους
    Καλέ και Σιντέ.
    Επί τουρκοκρατίας ήσαν κατά το πλείστον μουσουλμάνοι και συνεργάτες των Τούρκων. Τούτο διαφαίνεται σε όσους έχουν διατηρήσει τα μουσουλμανικά επώνυμα. Η γύφτισα υποψήφια βουλευτής της ΝΔ ονομάζεται ΧΑΛΙΛοπούλου, προφανώς από το Χαλίλογλου. Χαλίλ εις την αραβική ο φίλος εξ ου Χαλιλουλάχ=Θεόφιλος.
    Οι τσιγγάνοι διετήρησαν τις ιδιότητες που τους χαρακτήριζαν και στις Ινδίες. Φυλές νομάδων που βιοπορίζονται από την επαιτεία, τις κλοπές και τις μικροαπάτες. Μουζικάντες σε πανηγύρια και γάμους με τις γυναίκες τους χορεύτριες και χειρομάντιδες. Στην εποχή μας έχουν αναδειχθή σε επικίνδυνους εμπόρους ναρκωτικών.
    Οι «ευπαθείς» δεν ανήκουν σε κοινωνική ομάδα αλλά σε φυλετική, ξένη προς την φύση και των πολιτισμό των ευρωπαϊκών λαών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών