Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016

“Δημοκρατία”: Ο ίδιος ο Στουρνάρας έκανε τις διαρροές στον “Βηματοδότη” για τον εξευτελισμό του από τον Κασιδιάρη

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα ανάρτηση είδαμε στην “Δημοκρατία”, στην σελίδα με τα παραπολιτικά σχόλια.

Σε σχετικό κείμενο με την συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Στουρνάρα, και αφού αναλύεται το περιεχόμενο αυτής της συμπεριφοράς, φτάνοντας στο τέλος του κειμένου έχουμε το “ζουμί” του, το οποίο έχει ως εξής:

Το να χτυπά λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ τον Στουρνάρα με αυτά τα επιχειρήματα ή να ετοιμάζονται τάσεις να ζητήσουν την παραίτησή του στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είναι λανθασμένη τακτική. Ο διοικητής ούτως ή άλλως δεν πέρασε καλά στην Εξεταστική...
δέκα ώρες μπροστά στον Κασιδιάρη ήταν πολλές για το πρεστίζ του, τούρμπο έγινε για την... ασέβεια και το έδειξε με διαρροές σε γνωστή παραπολιτική στήλη.

Η ¨Δημοκρατία”, δηλαδή, δέχεται επί της ουσίας, ότι ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης εξευτέλισε τον ανάλγητο Στουρνάρα, τον οποίο έκανε “τούρμπο”.

Μάλιστα, τον “καρφώνει” ότι αυτός ήταν που έδωσε το πράσινο φως στον “Βηματοδότη”, για να βγει και να καταγγείλει τα... βασανιστήρια που υπέστη ο πρώην κνίτης και νυν καπιταλιστής Στουρνάρας από τον εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Βουλή.

Τις αβρότητες και τις φιλοφρονήσεις που είχαν μεταξύ τους οι εκπρόσωποι της κλεπτοκρατίας ας τις ξεχάσουν στο πρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γιατί η φωνή του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών είναι η οργή του Ελληνικού Λαού!
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών