Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016

Λαθρομετανάστες - κτήνη βίασαν ανάπηρη γυναίκα σε αμαξίδιο στην Σουηδία!

Η είδηση όπως περιγράφεται στα ΜΜΕ είναι απολύτως ανατριχιαστική!

Ιδού μια χαρακτηριστική ανάρτηση από γνωστή ιστοσελίδα: “Μία γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από έξι μετανάστες σε ένα κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Σουηδία, το οποίο επισκέφθηκε προκειμένου...
να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 30χρονη γυναίκα είχε επισκεφθεί νωρίτερα τη μεσαιωνική πόλη Βίσμπυ στο νησί Γκότλαντ και επέστρεφε με ταξί σπίτι της, όταν ζήτησε ξαφνικά στον οδηγό να σταματήσει έξω από το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών για να πάει στην τουαλέτα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της άτυχης γυναίκας, ο πρώτος από τους βιαστές της επιτέθηκε όταν εκείνη βρισκόταν ήδη στην τουαλέτα και στη συνέχεια άλλοι πέντε μετανάστες που φιλοξενούνται στο κέντρο έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την αδυναμία της να αντιδράσει, βιάζοντάς την και εκείνοι επί δύο ώρες.

«Είχε παραλύσει από τον τρόμο και το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι να τους ζητάει συνεχώς να σταματήσουν», ανέφερε στα τοπικά μέσα ο Staffan Freriksson, εξηγώντας ότι η πελάτισσά του πάσχει από μερική αναπηρία που της επιτρέπει να καλύπτει μόνο μικρές αποστάσεις με τα πόδια.
Όπως εξήγησε, η 30χρονη κατάφερε τελικά μετά από αρκετή ώρα να «αποδράσει» από το κέντρο. Τις επόμενες ημέρες, έξι άνδρες περίπου 20 ετών συνελήφθησαν από τις αρχές, όμως στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, για άγνωστους ακόμα λόγους.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή της τοπικής κοινωνίας που πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε πόλη του Γκότλαντ. Ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Torbjörn Nilsson, δήλωσε ότι αυτό το περιστατικό είναι πρωτοφανές στο νησί, όπου η εγκληματικότητα είναι πολύ χαμηλότερη από άλλες περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με τη σουηδική εφημερίδα Expressen, όλοι οι ύποπτοι είναι αιτούντες άσυλο”.

Η περιγραφή του αποτρόπαιου γεγονότος είναι ο οδηγός της απόλυτης κτηνωδίας. Γιατί τι άλλο από κτήνη μπορεί να αποτελούν κάποιοι που βιάζουν ομαδικά μια γυναίκα, η οποία μάλιστα είναι ανάπηρη; Δύο πράγματα αξίζει να σημειωθούν στην όλη ιστορία.

Το πρώτο αφορά το γεγονός ότι οι έξι άνδρες που συνελήφθησαν αφέθησαν ελεύθεροι. Προφανώς, είτε έπιασαν λάθος άτομα ή -πολύ χειρότερα- η υπόθεση πάει για “κουκούλωμα”. Το γεγονός δε ότι όλοι οι ύποπτοι έχουν αιτηθεί άσυλο οδηγεί σ' άλλες παραμέτρους.

Και βεβαίως, η όλη ιστορία, εκτός από τον αποτροπιασμό και την φρίκη που την διέπουν, οδηγεί και σε σαφή προβληματισμό για την δημιουργία και την έκταση τέτοιων εγκληματικών φαινομένων. Φαινόμενα τα οποία για να αποτραπούν (και στην Ελλάδα) χρειάζονται νόμιμες δραστικές λύσεις και όχι ασαφή και γενικόλογα ευχολόγια, που αποπροσανατολίζουν από την ουσία του προβλήματος.
Όσο για τους “αντιρατσιστές” και τις “φεμινιστικές” οργανώσεις, για μια ακόμη φορά είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει ο νόμος της σιωπής, μιας και η ταυτότητα των θυτών δεν βολεύει τις κατεστημένες νοοτροπίες που υπηρετούν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών